Burnley FC Norge
29jan/170

Hyller avansementet

Dyche beskrev Steven Defours skudd mål som et fabelaktig øyeblikk i det Burnley avanserte til FA cupens femte runde. Belgeieren la opp til Vokes' mål, satte inn en perle av et mål og dro i land utmerkelsen banens spiller.

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
20jan/170

Videre til fjerde runde

(Burnley 2-0 Sunderland): Burnley kontrollerte kampen mot Sunderland og avanserte videre til fjerde runde takket være mål av Sam Vokes og Andre Gray i hver sin omgang.

The Clarets som byttet ut over halve troppen kunne raskt ha scoret flere mål, men en god Vito Mannone mellom stengene sørget for at resultatet ikke ble mer makabert. Neste utfordrer er Bristol City.

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
17jan/170

Målløst mot Sunderland

(Sunderland 0-0 Burnley): Det ble målløst på Stadium of Light når lagene møttes i FA cupens tredje runde der blant annet Joey Barton fikk spille hele kampen. Det ble sjansesløseri fra Burnley og dermed blir det returoppgjør på Turf Moor.

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
30jan/160

Dyche med blandede følelser og en stolt Vokes

Sean Dyche pressekonferanseManager Dyche satt igjen med blandende følelser etter cup-exiten mot Arsenal idag etter at Sam Vokes utlignet for the Clarets og ga dem håp etter halvtimen. Burnley røk ut av FA cupen nok en gang etter at Alexis Sanchez sørget for Arsenals 14. strake seier i turneringen

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
30jan/160

Kjempet hardt, men sendt ut av cupen

arsenalBurnley logo stor(Arsenal 2-1 Burnley): Luke Chambers og Sam Vokes sto for målene i første omgang som hovedsaklig var dominert av Arsenal. The Clarets hadde sine perioder der de yppet seg og kom til noen muligheter, men Arsenal-maskineriet trakk det lengste strået og avanserte til neste runde, takket være matchvinner Alexis Sanchez. 

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
30jan/160

Neste: Arsenal (FA cup)

arsenalemirates stadiumThe Clarets reiser til London og møter tøff motstand når stjernegalleriet til Arsenal står på motsatt side og med en fin fortid i turneringen der de kom til finalen forrige sesong. Burnley stiller ikke overraskende som underdogs til oppgjøret, mens the Gunners stiller som favoritter. 

Kategoriset under: Cup, Før kamp Les videre
9jan/160

Sterkt avansement på Riverside Stadium!

middlesbrough fcBurnley logo stor(Middlesbrough 1-2 Burnley): Det var en artig tredje runde i FA cupen på Riverside Stadium der begge lag kom til målsjanser. Først etter halvtimen løsnet det da Diego Fabbrini sendte hjemmelaget i føringen og Rouwen Hennings utlignet på overtid. Stephen Wards første mål for the Clarets midtveis i annen omgang var det som måtte til for et avansement til fjerde runde. 

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
8jan/160

Neste: Middlesbrough (FA cup)

middlesbrough fcRiverside stadium MiddlesbroughBurnley reiser til serieleder Middlesbrough, men denne gang møtes de i cup-sammenheng. Ingen av lagene har gjort det nevneverdig bra i turneringen de siste årene, noe begge ønsker å gjøre noe med. 

Kategoriset under: Cup, Før kamp Les videre
11aug/150

Kontroversielt mål sendte Burnley ut av Capital One cup

Port ValeBurnley logo stor(Port Vale 1-0 Burnley): En tam første omgang med flere kort enn skapte målsjanser var konklusjonen når dommeren blåste av til pause. Annen omgang var ikke akkurat noe å skryte av selv om det var litt mer fart og flere sjanser på Vale Park. I det 82 minutt sendte Moore hjemmelaget i føringen, men the Clarets protesterte sterkt og mente at ballen ikke var inne. 

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
10aug/150

Neste: Port Vale (Capital One cup, 1.r)

Port ValeVale parkBurnley møter Port Vale i Capital One-cupens første runde, en utfordrer de har hatt gode resultater med de siste gangene. Hjemmelaget på sin side har ikke overbevist i cupen de siste årene og er ikke overraskende underdogs på eget gress. 

Kategoriset under: Cup, Før kamp Les videre
eXTReMe Tracker