Burnley FC Norge
19sep/170

Cup-drama på innbytternes aften

(Burnley 2-2 Leeds (3-5 str. e.e.o)): En spennende kamp på Turf Moor fikk en dramatisk avslutning som ga fire mål takket være fire innbyttere i løpet av 16 minutter! Hvorav to kom på straffe! Wood og Brady sørget for ekstraomganger i Lancashire som ble en fysisk prøvelse som ble avgjort på straffespark, hvor Leeds trakk det lengste strået og sikret seg videre avansement. 

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
19sep/170

Dyche: – Viktig kamp

Kveldens oppgjør mot Leeds er et viktig oppgjør i følge sjefen som håper å se sitt lag ta seg videre til neste runde i cupen, for første gang siden 2014.

Kategoriset under: Cup Les videre
18sep/170

Dyche planlegger endringer mot Leeds

The Clarets møter Leeds United på tirsdag, et lag de hentet to spillere fra denne sommeren. Manageren har ønske om å avansere i cupen og varsler endringer i laguttaket i Carabao cup i jakten på avansement til de 16 gjenværende lagene. 

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
24aug/170

Leeds i neste runde

Etter seieren og avansementet over Bla*kburn Rovers onsdag kveld, har neste utfordrer blitt trukket. I tredje runde kommer Leeds United til Turf Moor og skal kjempe om inngangsbilletten til neste fjerde runde.

Det betyr at sommerens forsterkninger Chris Wood og Charlie Taylor gjenforenes med sin tidligere arbeidsgiver og hvis manager Dyche opprettholder samme tankegang, vil begge spille mot Leeds 18.september.

Kategoriset under: Cup 0 kommentarer
24aug/170

– En strålende aften!

Målscorerne Jack Cork og Robbie Brady var begge fornøyde etter gårsdagens avansement i cupen, på bekostning av erkerivalen Bla*kburn. Manager Dyche var følgelig også en glad mann, men ikke helt tilfreds med hendelsen der to hjemme supportere stormet banen og konfronterte Burnley-spillerne uten at vektere grep inn.

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
23aug/170

Danset seg enkelt videre i cupen

(Bastarder 0-2 Burnley): Til tross for illeluktende omgivelser på Ew**d Park var det Burnley som dominerte. Jack Cork og Robbie Brady sto for målene i første omgang etter å ha lagt opp til hverandres mål. Burnley dominerte kampen og gikk enkelt videre til tredje runde, men hjemmelaget vil nok få en reprimande av FA for å ikke ha gjort nok når to av deres fans konfronterte Burnley-spillerne på banen i første omgang. 

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
23aug/170

– Jeg vil bare vinne, så enkelt er det

The Clarets reiser til erkerivalen Bla*kburn i dag, som de møter i deres første av to cup-kamper. Mens fansen gjør seg klare til the Cotton Mills derby, beklager sjefen for å være så "kjedelig".

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
29jan/170

Hyller avansementet

Dyche beskrev Steven Defours skudd mål som et fabelaktig øyeblikk i det Burnley avanserte til FA cupens femte runde. Belgeieren la opp til Vokes' mål, satte inn en perle av et mål og dro i land utmerkelsen banens spiller.

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
20jan/170

Videre til fjerde runde

(Burnley 2-0 Sunderland): Burnley kontrollerte kampen mot Sunderland og avanserte videre til fjerde runde takket være mål av Sam Vokes og Andre Gray i hver sin omgang.

The Clarets som byttet ut over halve troppen kunne raskt ha scoret flere mål, men en god Vito Mannone mellom stengene sørget for at resultatet ikke ble mer makabert. Neste utfordrer er Bristol City.

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
17jan/170

Målløst mot Sunderland

(Sunderland 0-0 Burnley): Det ble målløst på Stadium of Light når lagene møttes i FA cupens tredje runde der blant annet Joey Barton fikk spille hele kampen. Det ble sjansesløseri fra Burnley og dermed blir det returoppgjør på Turf Moor.

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
eXTReMe Tracker