Burnley FC Norge
18mar/170

Skuffende poeng mot tabelljumbo Sunderland

(Sunderland 0-0 Burnley): Det var en jevn kamp mot tabelljumbo Sunderalnd der begge hadde nok muligheter til å dra i land seieren, i stedenfor ble det et "rettferdig" poeng og begge kan med god grunn påstå at de burde ha sikret tre poeng. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
12mar/170

Tapte i tøff kamp på Anfield

(Liverpool 1-1 Burnley): Burnley fikk en pangstart på Anfield med et tidlig mål, men hjemmelaget presset og prøvde seg til de fikk satt inn utligningsmålet like før pause. Etter timen fikk Emre Can satt inn Liverpools andre mål for kvelden og til tross for iherdig innsats og en håndfull muligheter, ble det tap på Anfield.

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
25feb/170

Kun et poeng mot Hull

(Hull 1-1 Burnley): Det var jevnt på KC Stadium der begge lag skapte fine muligheter der Burnley hadde de største sjansene, men midtveis i annen omgang tok Hull ledelsen etter et Huddlestone-straffe takket være en uheldig Michael Keane. Keane svarte minutter senere ved å utligne. Barnes fikk sitt andre gule to minutter på overtid og gjestene måtte stå imot litt press mot slutten, men det endte uavgjort. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
12feb/170

Sterkt poeng mot serielederne

(Burnley 1-1 Chelsea): Det startet på verst mulig vis for Burnley med et tidlig mål av Pedro, men de burguder- og lyseblå tok seg opp og utlignet midtveis i omgangen takket være et utsøkt frispark av hjemmedebutanten Robbie Brady. Utover i kampen var hjemmelaget strålende å se på, skapte mange gode muligheter og gjorde tilstrekkelig til å vinne, men et viktig poeng mot serielederne tas gledelig imot. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
10feb/170

Tøff start, tap, men strålende prestasjon

(Watford 2-1 Burnley): Lancashire-laget fikk en tøff start på kampen med en tidlig utvisning av Jeff Hendrick og det ble ikke lettere med to mål imot i første omgang. I annen omgang spilte the Clarets heltemodig der Ashley Barnes satte inn deres eneste mål på straffe, men de burgunder- og lyseblå skal ha for innsatsen etter å ha spilt med ti mann i nesten hele kampen. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
31jan/170

Super-Vokes sikret tre poeng!

(Burnley 1-0 Leicester): Turf Moor bød som alltid på underholdning og hjemmelaget var ofte et hestehode foran ved å skape flere sjanser og se mer til ballen. Det så lenge ut til å ende målløst, men innbytter Sam Vokes ville det annerledes og satte inn seiersmålet tre minutter før fulltid.

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
29jan/170

Enkelt videre i FA cupen

(Burnley 2-0 Bristol City): Burnley på eget gress er aldri en enkel utfordring og det fikk Bristol City erfare. En kontrollert kamp av the Clarets, en som solid Tarkowski og en Steven Defour i knallform sørget for at Lancashire enkelt gikk videre til neste runde. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
22jan/170

Dramatiske overtidsminutter endte i tap

(Arsenal 2-1 Burnley): Som forventet var Arsenal farligst på eget gress, men gjestene skapte noen fine muligheter og forsvarte seg godt med et organisert forsvar. Annen omgang var derimot mer fartsfylt og det hele ble avgjort på overtid med to straffer og en Arsenal-seier på overtid av overtiden. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
20jan/170

Videre til fjerde runde

(Burnley 2-0 Sunderland): Burnley kontrollerte kampen mot Sunderland og avanserte videre til fjerde runde takket være mål av Sam Vokes og Andre Gray i hver sin omgang.

The Clarets som byttet ut over halve troppen kunne raskt ha scoret flere mål, men en god Vito Mannone mellom stengene sørget for at resultatet ikke ble mer makabert. Neste utfordrer er Bristol City.

Kategoriset under: Cup, Kampreferat Les videre
17jan/170

Barton-magi i Turf Moor-gjenforening

(Burnley 1-0 Southampton): Oppgjøret på Turf Moor bød på en tam første omgang, men en underholdende annen omgang. Mange gode sjanser fra begge lag og en hyggelig gjenforening med Jay Rodriguez og Joey Barton, sistnevnte kunne ikke ønsket en annerledes retur til Turf Moor takket være et utsøkt frisparkmål i comebacket sitt!

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
eXTReMe Tracker