Burnley FC Norge
28mai/170

Tøff dag på Goodison Park

(Everton 3-1 Burnley): Everton på eget gress er ingen enkel utfordrer og Burnley sto imot Everton-offensiven ut første omgang ved å skape fine sjanser. Annen omgang startet med et Jagielka-mål etterfulgt av en Vokes-straffe, men hjemmelaget satte inn storoffensiven og fikk satt inn to mål, hvorav ene ble kreditert en uheldig Ben Mee. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
28mai/170

Boyd-mål sikret viktig seier over Stoke

(Burnley 1-0 Stoke): En jevn kamp på Turf Moor ga begge lag mulighetene til å stikke av med seieren, Charlie Adam var Stokes farligste spiller med flere sjanser, men det var evighetsmaskinen George Boyd som sto for kampens eneste mål og tre viktige poeng i kampen om overlevelse. Stoke derimot gikk på sin tredje strake tap.

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
29apr/170

Viktig første borteseier. Nesten framme.

(Crystal Palace 0-2 Burnley): The Clarets fikk en utmerket start på kampen med et tidlig mål signert Ashley Barnes, men måtte jobbe for gjennom hele kampen for å holde nullen. På tampen av kampen erstattet Gray målscorer Barnes og satte inn spikeren i kista. Burnley tok et enormt steg i kampen om overlevelse takket være deres første borteseier denne sesongen. Et meget beleilig tidspunkt var det også!

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
23apr/170

Tapte for United

(Burnley 0-2 Man.Utd): Milliardene fra Manchester kom på besøk til Turf Moor, men det må sies at det ikke var noen praktoppvisning fra Joses mannskap. Selv om resultatet tilsa en "enkel og komfortabel" seier, så var ikke United på noen måte så solide defensivt som man skal ha det til.

 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
8apr/170

Tamt, men viktig poeng

(Middlesbrough 0-0 Burnley): En kamp som var preget av harde dueller og ikke så mange muligheter endte målløst, men ga begge lag ett viktig poeng i sesonginnspurten. Hjemmelaget hadde de største mulighetene, men Burnleys utmerkede forsvar frustrerte Boro.

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
1apr/170

Liten sjanse mot Tottenham

(Burnley 0-2 Tottenham): Burnley hadde en grei første omgang der de skapte sjanser og fikk kjørt seg litt, men i annen omgang raknet det. Mål av Eric Dyer og Heung-Min Son sørget for at the Clarets gikk på et kjedelig tap.

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
18mar/170

Skuffende poeng mot tabelljumbo Sunderland

(Sunderland 0-0 Burnley): Det var en jevn kamp mot tabelljumbo Sunderalnd der begge hadde nok muligheter til å dra i land seieren, i stedenfor ble det et "rettferdig" poeng og begge kan med god grunn påstå at de burde ha sikret tre poeng. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
12mar/170

Tapte i tøff kamp på Anfield

(Liverpool 1-1 Burnley): Burnley fikk en pangstart på Anfield med et tidlig mål, men hjemmelaget presset og prøvde seg til de fikk satt inn utligningsmålet like før pause. Etter timen fikk Emre Can satt inn Liverpools andre mål for kvelden og til tross for iherdig innsats og en håndfull muligheter, ble det tap på Anfield.

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
25feb/170

Kun et poeng mot Hull

(Hull 1-1 Burnley): Det var jevnt på KC Stadium der begge lag skapte fine muligheter der Burnley hadde de største sjansene, men midtveis i annen omgang tok Hull ledelsen etter et Huddlestone-straffe takket være en uheldig Michael Keane. Keane svarte minutter senere ved å utligne. Barnes fikk sitt andre gule to minutter på overtid og gjestene måtte stå imot litt press mot slutten, men det endte uavgjort. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
12feb/170

Sterkt poeng mot serielederne

(Burnley 1-1 Chelsea): Det startet på verst mulig vis for Burnley med et tidlig mål av Pedro, men de burguder- og lyseblå tok seg opp og utlignet midtveis i omgangen takket være et utsøkt frispark av hjemmedebutanten Robbie Brady. Utover i kampen var hjemmelaget strålende å se på, skapte mange gode muligheter og gjorde tilstrekkelig til å vinne, men et viktig poeng mot serielederne tas gledelig imot. 

Kategoriset under: Kampreferat Les videre
eXTReMe Tracker