Burnley FC Norge
31aug/170

Over all forventning

Burnleys start på årets Premier League-sesong har vært mer enn godkjent. Laget har tross alt spilt borte mot de to lagene som tok de to øverste plassene forrige sesong, og det var nok bare de største optimistene blant Burnley-fansen som hadde forventet at laget skulle stå med fire poeng etter å ha gjestet Stamford Bridge og Wembley. 

Kategoriset under: Diverse Les videre
14aug/170

Tribunalet unngås

I stor konkurranse med andre klubber klarte Burnley å sikre seg underskriften til venstrebacken Charlie Taylor denne sommeren. Taylors unge alder gjorde allikevel at overgangssummen så ut til å måtte bli avgjort av et tribunal, men heldigvis kom klubbene til enighet i tolvte time.

Kategoriset under: Diverse Les videre
10aug/170

Chelsea er ikke uslåelige

Sesongstarten nærmer seg med stormskritt og manager Sean Dyche og co. har forhåpentligvis benyttet sommeren godt til å forberede seg på det som med all sannsynlighet blir en kamp om å overleve i Premier League.

Kategoriset under: Diverse Les videre
26jul/170

Dystre spådommer gjør bare troen enda sterkere

Kategoriset under: Diverse 0 kommentarer
26apr/170

Barton dømt av FA

Joey Barton ble idag suspendert fra all fotballaktivitet de neste 18 månedene etter å ha blitt funnet skyldig i odds- og veddemål i perioden 26.mars 2006 til 13.mai 2016. 

Kategoriset under: Diverse, Intervju Les videre
9feb/170

Mot fornyet kontrakt

Kategoriset under: Diverse, Intervju 0 kommentarer
7nov/160

Heaton og Keane for de tre løver

Foto: BurnleyFC.com

Foto: BurnleyFC.com

Tom Heaton og Michael Keane har begge imponert for the Clarets denne sesongen, noe som har blitt lagt merke til på balløya og blir belønnet med innkalling til det engelske landslaget.

Burnley-duoen er tatt med i Gareth Southgates 25-manns tropp som skal møte Skottland (11.november) og Spania (15.november). Verken Heaton eller Keane har fått noen offisielle landslagkamper enda, men siden det er treningskamper som venter - kan det godt tenkes at Southgate gir dem verdifull spilletid.

Kategoriset under: Diverse Les videre
26okt/160

Kommer årets første bortepoeng på Old Trafford?

Premier League-sesongen er ni kamper gammel, og Burnleys sesongstart har vært mer enn godkjent. Tre seire på ni kamper lar seg absolutt høre, og manager Sean Dyche har vært rimelig klar på at det er hjemme på Turf  Moor at grunnlaget for å holde seg i divisjonen blir lagt. 

Kategoriset under: Diverse Les videre
24sep/160

Gray utestengt i fire kamper og trio forlenger

Etter Liverpool-kampen i sesongstarten kom det fram at Andre Gray hadde kommet med offensive kommentarer om homofile, noe han nå må bøte med fire kampers utestengelse. Videre har trioen Dean Marney, Stephen Ward og Kevin Long skrevet under på kontraktsforlengelser med Turf Moor-klubben.

Marney, Ward og Long har alle skrevet under kontraktforlengelser som binder dem til Lancashire til neste sommer.

Kategoriset under: Diverse, Kontrakt 0 kommentarer
23aug/160

Gray i trøbbel

Gray anklages for dårlig oppførsel etter tidligere innlegg på sosiale medier og FA har tatt saken på alvor. 

Kategoriset under: Diverse Les videre
eXTReMe Tracker