Burnley FC Norge
22jan/170

Neste: Arsenal

Burnley reiser til London hvor de har hatt utfordringer denne sesongen og møter denne gang Arsenal som fortsatt har et håp om å kjempe om tittelen. Lancashire-laget har fortsatt til gode å vinne på bortebane denne sesongen, spørsmålet er om de klarer å snu trenden mot et lag som har presset på seg for å vinne. Gjestene vil nok også gi Sean Dyche en gave i det oppgjøret blir hans 200. som Burnley-manager.

Kategoriset under: Før kamp Les videre
21nov/160

Neste: West Brom

west bromwichBurnley logo storBurnley reiser til Birmingham og møter et West Bromwich-lag som snudde en lei formkurve i forrige runde, men som møter et Clarets-lag som kjemper med nebb og klør og føler de kan dra i land en sterk borteseier her. 

Kategoriset under: Før kamp Les videre
6nov/160

Neste: Crystal Palace

crystal palace fcTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Crystal Palace denne helgen hvor the Clarets flyr høyt etter et sterkt poeng mot Manchester United, mens Palace står med tre strake tap. Burnley er sterke på Turf Moor og vil gjøre det de kan for å utvide deres gode hjemmeform.

Kategoriset under: Før kamp Les videre
28okt/160

Neste: Manchester United

Manchester UnitedOld TraffordBurnley reiser til Manchester United og møter et stjernespekket lag til astronomiske verdier, men som sliter litt med formkurven om dagen. Sean Dyche vet at det kommer til å bli tøft og Burnley er nok en gang underdogs, men sjefen vil at Jose & Co skal få jobbe for poengene.

Kategoriset under: Før kamp Les videre
22okt/160

Neste: Everton

EvertonTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCLagene må klare seg uten sine stjernespillere Steven Defour og Leighton Baines. The Clarets sliter med å score mål, mens Everton er gjerrige baklengs, begge står med seks mål. På Turf Moor har Burnley hentet inn samtlige av sine poeng og vil helt klart gi Everton kamp.

Kategoriset under: Før kamp Les videre
16okt/160

Neste: Southampton

southamptonSt Marys stadium SouthamptonBurnley reiser til Southampton og møter et talentfullt lag som blant annet hentet to av Burnleys store stjerner de siste par årene: Jay Rodriguez og Charlie Austin. The Clarets har de siste kampene spilt med en annerledes formasjon og deres midtbane begynner å finne tonen, noe som bør bekymre enhver motstander. 

Kategoriset under: Før kamp Les videre
1okt/160

Neste: Arsenal

arsenalTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCBurnley tar imot Arsene Wengers stjernegalleri på Turf Moor og begge lagene flyr høyt etter sine respektive seire i forrige runde. London-laget er favoritter til oppgjøret, men vil få kamp om poengene fra et hardtkjempede Clarets-lag som ikke lar seg pille på nesen.

Kategoriset under: Før kamp Les videre
26sep/160

Neste: Watford

watfordTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Watford til kamp der de må klare seg uten fjorårets toppscorer, Andre Gray. På eget gress er de ingen lett nøtt å knekke med veldig få baklengsmål, mens Watford har det omvendt. I dette oppgjøret har Burnley et lite og uvant favorittstempel som de håper å leve opp til. 

Kategoriset under: Før kamp Les videre
17sep/160

Neste: Leicester

leicester fcLeicester City Kinbg Power StadiumLancashire-laget reiser til Leicester og møter de regjerende seriemesterne som flyr høyt etter midtukens seier over Club Brügge, men the Clarets har på sin side latt spillerne komme seg siden helg og har uthvilte bein å spille med. Selv om hjemmelaget er favoritter til oppgjøret, så skal the Foxes få jobbe for poengene. 

Kategoriset under: Før kamp Les videre
9sep/160

Neste: Hull

Hull cityTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot Hull City som ble med opp fra the Championship forrige sesong og Lancashire-laget vil føle at de har en god mulighet til å vinne oppgjøret. Flere spillere kan få sin debut for the Claret, men Mike Phelan har også forsterket denne sesongen. 

Kategoriset under: Før kamp, Intervju Les videre
eXTReMe Tracker