Burnley FC Norge
14aug/170

Ward feirer med ny kontrakt

Stephen Ward satte inn et praktfullt mål mot Chelsea og bidro til å sikre en utsøkt borte seier og feiringen ble bare bedre når en ny og forlenget kontrakt ble underskrevet. 

Kategoriset under: Intervju, Kontrakt Les videre
4apr/170

Lowton forlenger!

Foto: BurnleyFC.com

Forsvarer Matt Lowton forlenger med the Clarets og skriver under en ny og forbedret kontrakt som strekker seg til 2020. 

Kategoriset under: Intervju, Kontrakt Les videre
24sep/160

Gray utestengt i fire kamper og trio forlenger

Etter Liverpool-kampen i sesongstarten kom det fram at Andre Gray hadde kommet med offensive kommentarer om homofile, noe han nå må bøte med fire kampers utestengelse. Videre har trioen Dean Marney, Stephen Ward og Kevin Long skrevet under på kontraktsforlengelser med Turf Moor-klubben.

Marney, Ward og Long har alle skrevet under kontraktforlengelser som binder dem til Lancashire til neste sommer.

Kategoriset under: Diverse, Kontrakt 0 kommentarer
1sep/160

Sommerens overganger og ryktebørs

Her oppsummeres alle ryktene og overgangene til og fra Turf Moor leiren

Kategoriset under: Kontrakt, Overganger Les videre
20jul/160

Heaton forlenger med Burnley

Foto: BurnleyFC.com

Foto: BurnleyFC.com

Burnley-kaptein Tom Heaton forlenger med Turf Moor-klubben og binder seg fram til 2020 etter å ha skrevet under en fire års kontrakt.

Kategoriset under: Intervju, Kontrakt Les videre
17jul/160

Kontraktsforlengelser!

Burnley-bauta Ben Mee skriver under en ny og forbedret kontrakt med Turf Moor-klubben, det samme gjør veteranen Paul Robinson etter å ha gjenfunnet gleden i spillet, mens unge Tom Anderson og Aiden O'Neill blir med videre etter å ha imponert under the Clarets' treningsleir i Sveits. Arbeidsjernet Ashley Barnes ble også tilbudt en ny kontrakt som han takket ja til.

Kategoriset under: Intervju, Kontrakt Les videre
27jun/160

Robinson forlenger

Foto: BurnleyFC.com

Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC melder idag at keeper Paul Robinson forlenger med Lancashire-klubben med ett år. 36-åringen ankom Turf Moor i januar på en korttidskontrakt, men har måttet oppleve begrenset spilletid.

Matt Gilks har allerede forlatt Turf Moor og skrevet under for Rangers, mens unge Nizic ikke fikk fornyet tillitt som gjør at the Clarets var trengte stabilitet, erfaring og backup på keeper-plassen.

Vi er henrykt over å ha Paul videre ombord. Han fortsetter å jobbe hardt i jobben sin og hans store mengde erfaring er velidg verdifull, spesielt på keeperplassen. Våre andre keepere og spesielt de yngre, kommer til å forbedres med Paul ombord og vi se fram til å jobbe med han gjennom sesongoppkjøringen, sa Dyche

Kategoriset under: Intervju, Kontrakt 0 kommentarer
29mai/160

Oppryddingen starter

Foto: BurneyFC.com

Foto: BurneyFC.com

Sean Dyche rydder opp i stallen i forkant at deres tredje forsøk på Premier League. Fra før har Joey Barton valgt å bytte beite, men Matt Taylor, Lloyd Dyer, Danijel Nizic og Jason Gilchrist tar følge og forlater Turf Moor.

Matt Taylor og Lloyd Dyer har begge fått begrenset med spilletid i sesongen som var, mens ungdommene Nizic og Gilchrist ikke fikk fornyet tillit.

 

Kategoriset under: Kontrakt 0 kommentarer
12mar/160

Forsterker med Yao

Burnley FC forsterker de unge rekker med nok et talent og henter Freddy Yao uten vederlag. 

Kategoriset under: Intervju, Kontrakt Les videre
16feb/160

Forsterker med Lloyd Dyer!

Foto: BurnleyFC.com

Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC forsterker sin angrepsrekke med tidligere Watford-vingen Lloyd Dyer som skriver under en korttids-kontrakt fram til sommeren.

33-åringen tilbrakte store deler av forrige sesong på lån hos Birmingham City hvor han fikk 19 kamper for Midlands-klubben.

Lloyd sto uten kontrakt etter Watford, er erfaren og vi føler han fortsatt har noe å tilby. Han har vært hos to lag som rykket opp og har erfaring, men han er annerledes enn det vi allerede har i klubben. Han er direkte og har fart, så det gir oss et annet aspekt i spillet og laget.

Lloyd kom ikke hit på grunn av pengene, han kom hit for å være en del av noe og han ville ha utfordringen. Han vet at vi gjør det bra og vet at det ikke er en enkel oppgave å komme seg i laget, men det er en utfordring som ligger foran han, sa Dyche.

Kategoriset under: Intervju, Kontrakt 0 kommentarer
eXTReMe Tracker