Burnley FC Norge
22okt/150

Burnley er med for fullt i opprykksstriden

Kategoriset under: Kronikk og spesialer 0 kommentarer
17sep/150

Eksklusivt for Burnley FC Norge: Intervju med manager Sean Dyche

17sep/150

Eksklusivt for Burnley FC Norge: Intervju med Fredrik Ulvestad

Burnley FC Norge er stolte over å kunne presentere et ekslusivt intervju med Burnleys midtbanespiller Fredrik Ulvestad.

29jan/150

Tøff vårsesong i vente for Burnley

Etter å ha startet sesongen med kun ett mål på de første seks Premier League-kampene, har ting bedret seg betraktelig for Sean Dyche sitt mannskap. Fra desidert sisteplass i ligaen til å være over nedrykksstreken i januar, har troen på videre Premier League-kontrakt for alvor kommet til Turf Moor.

6mai/140

Kronikk: Burnleys vei til Premier League

Redaksjonen oppsummerer Burnleys fantasiske sesong som sendte de lilla- og lyseblå tilbake til Englands øverste divisjon!

Kategoriset under: Kronikk og spesialer Les videre
11apr/140

Burnleys Premier League-plan

Mye skal gå galt for at ikke Burnley blir å se i Premier League igjen neste sesong. Leicester er allerede klare for opprykk, og om ikke lenge bør også Burnley være klare for en retur til toppdivisjonen for første gang siden nedrykket i 2010.

28okt/131

Eksklusivt for BFC Norge; intervju med Clarets-manager Sean Dyche

Redaksjonen har igjen den store gleden av å kunne presentere et intervju med Burnley-manager Sean Dyche gjort i samarbeid med moderklubben fra Turf Moor.

6mai/130

Oppsummering av sesongen 2012/13

The Clarets fikk en pangstart på sesongen med en herlig seier over Bolton i sesongens første kamp, men derfra og ut ble det blandende resultater for Lancashire-laget som igjen måtte overkomme et managerbytte et stykke uti sesongen. Redaksjonen reflekterer over sesongen som har vært

Kategoriset under: Kronikk og spesialer Les videre
29nov/120

Spesial: Historien om Blackburn og Burnley

Redaksjonen tar en titt på historien mellom lagene som like mye hat til hverandre som de mest profilerte derbyene i fotballverdenen. 

29apr/120

Kronikk: Manglet det lille ekstra, men fremtiden ser lys ut

Da Eddie Howe og Jason Tindall tok over Lancashire-laget i januar ifjor, var det begrenset hvilke endringer som kunne gjøres, men fikk en grei sesongavslutning selv om Play Off glapp.

En enorm turnover innad i laget der svært mange voksne og erfarne hoder ble erstattet med unge og talentfulle spillere som passet sjefens filosofi og spillestil, samtidig som det har skjedd mye bak i kulissene. Redaksjonen oppsummerer 2011/12-sesongen.

Kategoriset under: Kronikk og spesialer Les videre
eXTReMe Tracker