Burnley FC Norge
4mar/170

Mål og kontoversert endte i tap

(Swansea 3-2 Burnley): Hjemmelaget fikk en pangstart på kampen med et fint mål av Llorente, men fem minutter senere fikk Burnley en kontroversiell straffe som Andre Gray utnyttet til det fulle og dermed sto det igjen likt. Sjansene fortsatte på løpende bånd, men det var først etter timen at Gray viste magi og sendte Burnley i føringen. Martin Olsson like det dårlg og utignet minutter senere. På overtid dukket Fernando Llorente opp og satte inn utligningsmålet på noe kontroversiellt vis. 

Kategoriset under: Intervju Les videre
19feb/170

Dramatisk cup-exit mot eventyret Lincoln

(Burnley 0-1 Lincoln City): The Clarets storspilte på egen stue, men klarte ikke å få hull på byllen mot et kompakt og hardtarbeidende lag som lever cup-eventyret. Til tross for utallige forsøk, klarte ikke Burnley å få hull på byllen - det gjorde gjestene og i det 89.minutt løsnet det og Luke Waterfall fikk satt inn kampens eneste mål. Dermed røk Burnley ut av cupen.

Kategoriset under: Intervju Les videre
13feb/170

Stolthet

Manager Dyche føler laget hans fortjente poenget mot serielederne Chelsea og ser klare tegn på fortsettelsen av spillere som vokser. Målscorer i hjemmedebuten var strålende fornøyd med frisparket som sikret the Clarets et viktig poeng, en 12.plass og viktige 30 poeng.

Kategoriset under: Intervju Les videre
9feb/170

Mot fornyet kontrakt

Kategoriset under: Diverse, Intervju 0 kommentarer
3feb/170

Første intervju med Brady

Etter overgangen fra Norwich er nysigneringen Robbie Brady sikker på at dette var et riktig og viktig steg i hans karriere og ser fram til en ny og spennende æra med the Clarets.

Kategoriset under: Intervju Les videre
1feb/170

– Noen vanskelige dager

Manager Dyche var en glad mann etter de par siste dagene, ikke bare ble det en sterk seier over regjerende seriemester Leicester, men de hentet også inn to spillere til Turf Moor- ene av dem for rekordsum.

 

Kategoriset under: Intervju Les videre
31jan/170

Forsterker med Westwood

Burnley har idag signert Ashley Westwood from Aston Villa. Spilleren var lenge koblet til Turf Moor og i sommer var det flere medier som meldte at spilleren skulle til Lancashire. Etter en del fram og tilbake ble spilleren omsider klar for the Clarets og kommer til å bekle drakt nummer 18. 26-åringen har skrevet under på en tre- og et halvt års kontakt, med opsjon på et år til.

Kategoriset under: Intervju, Overganger Les videre
29jan/170

Hyller avansementet

Dyche beskrev Steven Defours skudd mål som et fabelaktig øyeblikk i det Burnley avanserte til FA cupens femte runde. Belgeieren la opp til Vokes' mål, satte inn en perle av et mål og dro i land utmerkelsen banens spiller.

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
22jan/170

Hendrick spiller med selvtillit

Midtbanespiller Jeff Hendrick nyter livet på Turf Moor og 24-åringen har vist en utmerket formkurve siden overgangen fra Derby i sommer. Selv forteller han at det skyldes en høy selvtillit.

Man kan si at Jeff Hendrick har fylt tomrommet etter Joey Barton på formidabelt vis, selv om sistnevnte har returnert til Burnley og har vist gamle takter på Turf Moor. Hendrick har vært instrumental med sin gode form og bidratt til at Lancashire-laget klatret opp til en 10.plass.

Kategoriset under: Intervju Les videre
21jan/170

Dyche om Arsenal og Wenger

Søndagens oppgjør på Emirates Stadium blir Sean Dyches 200.kamp som Burnley-manager og er ironisk nok den engelske manageren i landet som har sittet lengst. På motsatt side venter mannen som har sittet lengst ved sjefsstolen på balløya; Arsene Wenger og 21 år i Arsenal.

Kategoriset under: Intervju Les videre
eXTReMe Tracker