Burnley FC Norge
20sep/170

Skuffet, men fornøyd med laget

Dyche var ikke helt fornøyd med gårsdagens dramatiske cup-exit mot Leeds og etterlyste mer kliniske avslutninger, men har ikke noe å si på lagets innsats på Turf Moor. Sjefen forsvarer James Tarkowski, som flere følte var syndebukken i kampen og understreker at spillerens harde jobb gjennom sesongen så langt veier mye tyngre enn enkelt hendelser. Phil Bardsley hadde en god kamp og håper prestasjonen mot Leeds kan få han inn i varmen til førstelaget. 

Kategoriset under: Intervju Les videre
19sep/170

Cup-drama på innbytternes aften

(Burnley 2-2 Leeds (3-5 str. e.e.o)): En spennende kamp på Turf Moor fikk en dramatisk avslutning som ga fire mål takket være fire innbyttere i løpet av 16 minutter! Hvorav to kom på straffe! Wood og Brady sørget for ekstraomganger i Lancashire som ble en fysisk prøvelse som ble avgjort på straffespark, hvor Leeds trakk det lengste strået og sikret seg videre avansement. 

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
18sep/170

Dyche planlegger endringer mot Leeds

The Clarets møter Leeds United på tirsdag, et lag de hentet to spillere fra denne sommeren. Manageren har ønske om å avansere i cupen og varsler endringer i laguttaket i Carabao cup i jakten på avansement til de 16 gjenværende lagene. 

Kategoriset under: Cup, Intervju Les videre
18sep/170

Stolte herrer etter Anfield-poenget

Mangager Dyche var fornøyd etter at kamp-planen mot Liverpool fungerte og the Clarets' imponerende borteform fortsetter. Scott Arfield ga Burnley poeng på Anfield, første gang siden 1974 i en kamp der en stolt Ben Mee ledet laget mot sterk motstand. 

Kategoriset under: Intervju Les videre
14sep/170

Dyche oppdaterer keeper-situasjonen

Klubbens kaptein, Tom Heaton måtte av banen i forrige kamp grunnet skade og kort tid etter kampen ble det kjent at keeperen fikk skulderen ut av ledd etter en stygg landing. Heaton har nå blitt operert og er ute av spill i en lenger periode, men manageren forsikrer at Heaton skal få tilstrekkelig med tid til å komme seg. I mellomtiden har klubben hentet danske Anders Lindegaard på prøvespill.

Kategoriset under: Intervju Les videre
14sep/170

Defour: – Kan fortsatt bli bedre

Burnleys kreative midtbanegeneral, Steven Defour brukte tid på å finne seg til rette på Turf Moor og var lenge ryktet vekk fra klubben. Ett år etter at belgieren ankom Lancashire har han slått seg til ro og fansen begynner å se hva som bor i landslagspilleren, selv forteller han at det er i vente. 

Kategoriset under: Intervju Les videre
11sep/170

Wood: – Vil utrette store ting

Målscorer og banens spiller mot Crystal Palace, Chris Wood vil fortsette å utrette store ting som Burnley-spiller etter drømmestarten som Claret. 

Kategoriset under: Intervju Les videre
11sep/170

Stolt, men bekymret Dyche

Gårsdagens seier over Crystal Palace var litt bittersøt; the Clarets vant kampen, men skaden til Tom Heaton overskygget nok litt av gleden.

Kategoriset under: Intervju, Skade Les videre
10sep/170

Pope i drømmeland

Debutant Nick Pope hadde en god debut i Premier League etter å ha blitt kastet ut i ulvene etter halvtimen spilt som en erstatter for Tom Heaton. 25-åringen hadde flere gode redninger mot Crystal Palace og betegner debuten som en drøm.

Kategoriset under: Intervju Les videre
10sep/170

Dyche fokuserer på forbedring

The Eagles jakter sine første poeng denne sesongen etter å ha tapt tre strake, men the Clarets jakter sin første hjemmeseier i ligaen. Burnley har hatt en god form mot London-laget, men tar ingenting for gitt og manageren fokuserer på forbedring.

Vi må bare se på dem som (Palace) som det neste laget. Det opp- og nedturer for ethvert lag og ingenting er garantert i Premier League, jeg mener at ethvert lag lag i Premier League er et godt lag. Vi må forsikre oss at vi holder oss til vårt og det tror jeg de også kommer til å gjøre. 

Vi er i god form, fysisk og psykisk og har en sulten gruppe dette året som vil utpå der og vise at de er Premier League-spillere. Jeg er imponert over dem selv om det er tidlig, men jeg kan garantere at vi ikke kommer til å undervurdere Palace, sa manager Dyche.

Kategoriset under: Intervju 0 kommentarer
eXTReMe Tracker