Burnley FC Norge
13jul/170

Oppdatering fra Turf Moor

Foto: BurnleyFC.com

Burnley har sin sesongoppkjøring i Irland og både manager og spillere har noen ord å fortelle. Sean Dyche uttaler seg om sin siste nysignering og lagets form, mens Jack Cork og Robbie Brady ser fram til kommende sesong.

Kategoriset under: Intervju Les videre
6jul/170

Første forsterkning i boks

Foto. BurnleyFC.com

Burnley forsterker troppen med venstrebacken Charlie Taylor fra Leeds. 23-åringen har skrevet under en fire års kontrakt med Lancashire-klubben. 

Kategoriset under: Intervju, Overganger Les videre
3jul/170

Inn og ut

Kategoriset under: Intervju 0 kommentarer
3jul/170

Overgangsrykter

Kategoriset under: Intervju 0 kommentarer
24mai/170

Den vanskelige andresesongen

Kategoriset under: Intervju 0 kommentarer
26apr/170

Barton dømt av FA

Joey Barton ble idag suspendert fra all fotballaktivitet de neste 18 månedene etter å ha blitt funnet skyldig i odds- og veddemål i perioden 26.mars 2006 til 13.mai 2016. 

Kategoriset under: Diverse, Intervju Les videre
4apr/170

Lowton forlenger!

Foto: BurnleyFC.com

Forsvarer Matt Lowton forlenger med the Clarets og skriver under en ny og forbedret kontrakt som strekker seg til 2020. 

Kategoriset under: Intervju, Kontrakt Les videre
4mar/170

Mål og kontoversert endte i tap

(Swansea 3-2 Burnley): Hjemmelaget fikk en pangstart på kampen med et fint mål av Llorente, men fem minutter senere fikk Burnley en kontroversiell straffe som Andre Gray utnyttet til det fulle og dermed sto det igjen likt. Sjansene fortsatte på løpende bånd, men det var først etter timen at Gray viste magi og sendte Burnley i føringen. Martin Olsson like det dårlg og utignet minutter senere. På overtid dukket Fernando Llorente opp og satte inn utligningsmålet på noe kontroversiellt vis. 

Kategoriset under: Intervju Les videre
19feb/170

Dramatisk cup-exit mot eventyret Lincoln

(Burnley 0-1 Lincoln City): The Clarets storspilte på egen stue, men klarte ikke å få hull på byllen mot et kompakt og hardtarbeidende lag som lever cup-eventyret. Til tross for utallige forsøk, klarte ikke Burnley å få hull på byllen - det gjorde gjestene og i det 89.minutt løsnet det og Luke Waterfall fikk satt inn kampens eneste mål. Dermed røk Burnley ut av cupen.

Kategoriset under: Intervju Les videre
13feb/170

Stolthet

Manager Dyche føler laget hans fortjente poenget mot serielederne Chelsea og ser klare tegn på fortsettelsen av spillere som vokser. Målscorer i hjemmedebuten var strålende fornøyd med frisparket som sikret the Clarets et viktig poeng, en 12.plass og viktige 30 poeng.

Kategoriset under: Intervju Les videre
eXTReMe Tracker