Poengdeling på Vicarage Road

watfordBurnley logo stor(Watford 1-1 Burnley): Watford fikk en pangstart på kampen med et tidlig mål og etter hard kjemping fikk Lancashire-laget omsider lønn for strevet og utlignet på tampen av kampen takket være Scott Arfield.

Poengdelingen utvidet dermed de lilla- og lyseblås flotte borteform, samtidig som drømmen om Premier League fikk blod på tann i det Eddie Howes Bournemouth seiret over QPR!

Sean Dyche gjorde to endringer fra forrige kamp; Michael Kightly og David Edgar erstattet skadde Junior Stanislas og Sam Vokes, mens Jason Gilchrist fikk varme benken for første gang. Burnley spilte i en 4-4-1-1-formasjon med Ashley Barned på topp og Scott Arfield like bak, mens Watford satset på en forventet 3-5-2.

Keith Treacy fikk kampens første mulighet på Vicarage Road, men ex-Arsenal spilleren Manuel Almunia lot seg ikke overliste – derimot fikk hjemmelaget en god start med et tidlig mål av Deeney som fyrte av et langskudd fra rundt 25 meter som ut av ingenting gikk i nettet og sendte Watford i føringen etter ni spilte minutter.

Gjestene fra Lancashire trodde de utlignet fire minutter senere når Treacys flotte levering fant Barnes, men ble vinket for offside. McGugan prøvde seg også, men så ble det stilt. Burnley hadde ballen i store deler av omgangen, uten de store muligheter for utligning, mens Christian Battocchio måtte av banen etter en smell mot slutten av omgangen og ble erstattet av Abdi.

Det ble lite å juble for fram til dommeren blåste av omgangen og sendte lagene i garderoben. Etter pause tok det litt over ti minutter før Burnley kom til den første sjansen takket være Michael Kightly som traff sideveggen. Noen bytter og halvsjanser senere, sørget Baird for en fin redning som hindret the Hornets i å øke ledelsen.

Det ble en del fram og tilbake fram mot sluttminuttene der begge lag hadde sine muligheter, men det var Scott Arfield som ga de tilreisende noe å juble for; 86 spilte minutter viste klokken når skotten mottok kula og på kontrollert vis plasserte den i nederste hjørne – dermed sto det uavgjort! 1-1!

Burnley: Heaton, Baird, Duff, Shackell, Mee, Kightly, Edgar, Jones (Stock 76), Treacy (Wallace 63), Arfield, Barnes
Innbyttere: Cisak, Long, Lafferty, Hewitt, Gilchrist
Gule kort: Edgar
Watford: Almunia, Angella, Cassetti, Ekstrand, Anya, Battocchio (Abdi 43), Tözsér, McGugan (Riera 87), Pudil, Deeney, Ranégie (Faraoni 76)
Innbyttere: Bond, Hoban, Diakité, Murray

Gule kort: Faraoni

Dommer: Mr Stuart Attwell
Tilskuere: 16,182 (1,732)