Fortjent tap på the Hawthorns

Burnley logo storwest bromwich(West Brom 4-0 Burnley): Kampen startet friskt med to angrepsvillige lag som begge ville noe, men det var hjemmelaget som fikk hull på byllen etter halvtimen på hjørnespark og fulgte opp med 2-0 like før pause, også dette på hjørnespark.

Etter sidebyttet gjorde sjefen to bytter, men det hindret ikke Berahino fra å sette inn sitt andre for kvelden. Like før fulltid sørget Graham Dorrans for hjemmelagets fjerde mål for kvelden. The Clarets venter dermed fortsatt på deres første seier i Premier League.

Sean Dyche var tvunget til å foreta tre bytter da David Jones og Dean Marney begge er ute med skade og ble erstattet av Steven Reid og Ross Wallace, mens Michael Kightly erstattet skadde Danny Ings. Formasjonen var tilnærmet 4-4-1-1 / 4-5-1.

The Clarets fikk en god start og kantspillerne prøvde å finne the Juke ved flere anledninger som kom til en håndfull halvsjanser i åpningsminuttene. Høyt tempo og raske pasninger var oppskriften.

Hjemmelaget våknet etterhvert til og fikk skapt noen fine muligheter, men ble møtt av et robust Clarets-forsvar som ryddet opp. Det ble litt fram og tilbake før Burnley skrek etter straffe når ballen traff en Albion-spiller i øvre skulder/bryst, det ble ikke mer enn hjørnespark for de lilla- og lyseblå. Michael Kightly sendte ballen over buret.

Hjemmelaget fikk en stor nesten-sjanse like før kvarteret når et skudd ute av retning traff Michael Duff og endret retning mot Heaton i mål, skuddet gikk like utenfor og the Clarets slapp med skrekken. Hjørnesparket ble klarert.

I det 19.minutt ladet Sessegnon kanonen og sendte kule retning mål, men ballen gikk like til side for Heaton. The Clarets taktikk var i mange tilfeller lange baller mot Jutkiewicz på topp noe som tidvis skapte problemer for Albion-forsvaret.

Når klokken viste 29.spilte minutter ble West Bromwich tildelt et hjørnespark etter at Shackell måtte rydde opp. Brunt leverte kula fra flagget og fant Craig Dawson i feltet som sendte hjemmelaget i føringen med hodet. Det kunne raskt ha blitt 2-0 når Berahino fosset fremover mot Burnley-buret minuttet senere, men rotet bort ballen og Heaton fikk ryddet opp.

Fram mot pause var West Brom mest frempå og skapte mange sjanser, men verken Brunt eller Dorrans kunne gi hjemmelaget mer å juble for. Det var det derimot Berahino som sørget for i det 45.minutt når Morrison leverte fra flagget og spissen fikk nødvendig rom til å kunne nikke ballen i nettet. 2-0 til hjemmelaget.

Etter sidebytte ble Ross Wallace og Steven Reid tatt av banen og inn kom Ashley Barnes og Nathan Chalobah, sistnevnte fikk sin debut for the Clarets. Chalobah fikk en spennende start med et gult kort i sin første ball berøring og takling av Gardner.

I det 52.minutt var West Brom på hugget og Morrison kunne ha økt til 3-0, men Ben Mee sto i veien og avverget med kroppen. Tre minutter senere, 56.minutt var hjemmelaget på hugget atter en gang og Morrison leverte en herlig stikker til Berahino som løp seg vekk fra Shackell og avsluttet med et herlig skudd og 3-0 til Albion.

Hjemmelaget var de klart farligste den første halvdelen av annen omgang, selv om Lukas Jutkiewicz omsider fikk testet ut Ben Foster i Albion-buret etter en herlig levering av Kieran Tripper. Marvin Sordell ble satt utpå midtveis i omgangen og erstattet the Juke som kan se tilbake på en god kamp, selv om han til tider var isolert på topp.

Innbytteren kom til sin første sjanse allerede etter ett minutt og la opp en fin Ashley Barnes-sjanse like etter. Etter 77 minutter viste Dorrans gode takter når han kom seg inn i feltet og kunne ha økt ledelsen ytterligere, men sendte kula like til side for mål. Seks minutter før fulltid ga både Boyd og Kightly et forsøk, men ingen av dem klarte å overliste keeper Foster.

I det 89.minutt var det Graham Dorrans som sørget for å sette spikeren i kisten etter en levering av innbytter Gamboa fra høyre. 4-0 til West Bromwich.

Burnley: Heaton; Trippier, Duff, Shackell, Mee; Arfield, Wallace (Barnes 45), Reid (Chalobah 45), Kightly, Boyd; Jutkiewicz (Sordell 67)
Innbyttere: Gilks, Ward, Keane, Long
Gule kort: Chalobah 47, Mee 89

West Bromwich Albion:Foster; Wisdom, Lescott, Dawson, Pocognoli (Gamboa 82); Dorrans, Morrison, Gardner (Yacob 86), Brunt, Sessegnon (Samaras 73); Berahino.
Innbyttere: Myhill, McAuley, Mulumbu, Blanco
Gule kort: Dorrans 75

Dommer: Jonathan Moss