Skuffende, men viktig poeng mot Spurs

Burnley logo storTottenham(Burnley 0-0 Tottenham): Burnley spilte godt mot Tottenham og gjorde tilstrekkelig til å vinne oppgjøret som kunne ha dratt dem opp av bunnstriden. Til tross for sjansene, så klarte de ikke å få hull på byllen og kunne i det miste fryde seg over ett viktig poeng.

The Clarets sendte ut det samme mannskapet som i de to foregående kampene, men Dyche valgte å plasserer Fredrik Ulvestad på benken for de lilla- og lyseblå. I lys av Hugo Lloris’ skade startet Michel Vorm mellom stengene for Tottenham.

Burnley skapte kampens første sjanse når Boyd snappet opp kula og sendte av gårde en herlig pasning til Danny Ings på løp etter fem minutter, spissen kom seg fri og fikk sendt avgårde en salve mot Vorm. Keeperen reddet mesterlig.

The Clarets spilte bra og virket ballsikre i åpningsminuttene med godt samspill og kloke pasninger. Chadli sto for gjestenes første skuddforsøk like før kvarteret spilt og fulgte opp minutter senere, men Heaton hadde god kontroll. Vokes (19′ og 21′) prøvde seg på to hodestøt, etterfulgt av Rose (23′) og Mason (25′).

Ben Mee fikk seg en smell like før halvtimen, men kom seg raskt på banen igjen, mens Chiriches var noe kontroversiell like etter halvtimen når kan dyttet Boyd overende i feltet. Gjestene kom seg mer til etterhvert som omgangen nærmet seg pause, men fikk ikke uttelling for sine to hjørnespark. The Clarets kontret pent i det 40.minutt og Boyd sendte av gårde nok en salve som nok en gang gikk like utenfor.

Burnley hadde helt klart en god omgang og i det siste spilleminutt prøvde Danny Ings seg på et godt skudd som Vorm måtte til hjørnespark. Det ble lagt til ett spilleminutt, uten at det hjalp på stillingen. Kyle Walker ble liggende nede etter en duell med Trippier før dommeren blåste av omgangen.

Etter sidebytte tok det kort tid før Walker nok en gang ble liggende nede, denne gangen ble han byttet ut med Davies. Kampen startet i samme spor som den avsluttet med et offensivt Burnley-lag, selv om Tottenham prøvde seg og var mer på hugget. Gjestene skapte mer og fikk ha ballen oftere i Burnley-feltet, men Burnley fikk ryddet opp.

Rundt timen fikk både Vokes og Barnes prøve seg på Vorm uten hell i det Burnley økte trykket. Når omgangen nærmet seg midtveis kom begge lag til noen halvsjanser, men ingen fikk hull på byllen. The Juke ble satt ut på med kvarteret igjen og erstattet en Sam Vokes som hadde jobbet iherdig mot Tottenham.

The Juke hadde en positiv påvirkning på hjemmelaget og hadde en finger med i spille på det meste som skjedde fremover. Tottenham fikk skapt noen halvsjanser, men kom ingen vei takket være et hardtarbeidende Clarets-forsvar og mot slutten kampen virket det som om begge lag var fornøyde med ett poeng.

I kampens spiste spilleminutt kunne George Boyd ha punktert kampen, men hodestøtet hans gikk like utenfor buret til Vorm. Fjerdedommeren la til tre tilleggsminutter som ga litt mer stemning på et uvanlig stille Turf Moor som hadde all grunn til å være skuffet, for de gjorde alt riktig og tilstrekkelig til å vinne oppgjøret.

BURNLEY: Heaton, Trippier, Shackell, Duff, Mee, Boyd, Jones, Arfield, Barnes, Ings, Vokes (Jutkiewicz 75)
Innbyttere: Gilks, Keane, Kightly, Sordell, Ulvestad
Gule kort: Trippier 67, Mee 77

SPURS: Vorm, Walker (Davies 46), Rose, Chiriches, Paulinho, Dier, Kane, Chadli (Lamela 63) Eriksen, Mason (Townsend 82), Bentaleb.
Innbyttere: Soldado, Dembele, Fierdel, Stambouli

Dommer: M Atkinson
Tilskuere: 18,829 (1,927)