Målløst på Loftus Road

QPRBurnley logo stor(QPR 0-0 Burnley): Oppgjøret på Loftus Road bød på en skuffende første omgang der ingen av lagene kom til de store sjansene, men kampen tok seg opp i annen omgang og Burnley var et farligere lag. QPR kom til et noen muligheter også, uten å få hull på byllen.

Det var et uendret lag som løp ut på Loftus Road og Burnley skapte den førte halvsjansen på et frispark som var signert Joey Barton allerede etter to minutter. Ikke lenge senere var det hjemmelaget som flekket tenner når Phillips (5′) og Henry (8′) ga et forsøk, men ingen av dem overbeviste. Heaton viste rutine når han plukket opp et hjørnespark like før kvarteret (14′), mens Hoiletts forsøk i det 16.minutt traff sideveggen.

I det 21.minutt ble Barton liggende nede for telling etter å ha blokkert et hardt skudd fra Sandro, men kom seg på bena kort tid senere. I det kampen passerte halvtimen hadde QPR et lite overtak på kampen, uten at det ble noen mål. Begge lags spisser prøvde så godt de kunne – uten å overliste hverandres keepere. Fer (32′) kunne ha sendt hjemmelaget i føringen like etter halvtimen, men keeper Heaton avverget med beina i siste liten.

Michael Keane viste meget gode forsvars-ferdigheter i det 35.minutt når han avverget tre gode muligheter på rappen og ga stabilitet i Clarets-troppen. Joey Barton viste gode ferdigheter når han sendte en herlig stikker til Andre Gray (41′) og spissen brukte farten sin, men Rangers-forsvaret fikk ryddet opp. Det skjedde lite innen dommeren blåste av til pause og Burnleys første hjørnespark (43′) ble enkelt plukket opp av Green.

The Clarets skapte den første sjansen etter sidebytte når David Jones’ frispark i det 48.minutt gikk rett på QPR-keeper Green. Lancashire-laget spilte bedre enn i første omgang og fikk utfordret Rob Green ved noen anledninger. Andre Gray (56′) kom til den største muligheten etter en at Ben Mee-ball fant Vokes, som videre serverte Gray. Green var nok en gang på rett plass.

The Clarets sikret seg nok et hjørnespark etter timen spilt som Jones leverte fra flagget og Michael Keane raget høyest i feltet, men fikk ikke styrt ballen på mål. Like etter ble ex-Claret Charlie Austin satt utpå. Kampen var fortsatt åpen, men verken Gray (61′), Jones fra flagget (61′), Arfield (64′) eller Henry (68′) fikk hull på byllen. Sistnevnte skapte en kjempesjanse etter å ha blitt foret av innbytter Austin.

I det 70.minutt fikk Burnley et frispark som Jones leverte og det endte i Burnley fjerde hjørnespark – uten hell – og det samme utfallet ble i det 75.minutt. The Clarets største sjanse kom i det 77.minutt når Barton serverte Sam Vokes med en fint innlegg, men spissen sendte kula over buret. Klokken tikket og Burnley prøvde stadig mer, noe som tvang QPR på bakbena.

Innbytter Emmanuel-Thomas kom til en fin mulighet i det 84.minutt når han fikk sjansen fra et innlegg, men fikk ikke pannelappen på kula. I kampens sluttminutt fosset Ben Mee fremover og la inn i feltet, der var Sam Vokes som burde ha sendt the Clarets i føringen, men kula var litt for upresis. Fjerdedommeren la til ett minutt og det bød på dramatikk; to hjørnespark for hjemmelaget og Arfield var helten når han reddet på streken like før dommeren blåste av kampen.

Det endte med poengdeling på Loftus Road.

BURNLEY: Heaton, Mee, Duff, Keane, Darikwa, Boyd, Jones, Barton, Arfield, Gray, Vokes.
Innbyttere: Gilks, Lowton, Marney, Kightly, Taylor, Hennings, Ward

QPR: Green, Hall, Onuoha, Phillips, Fer, Konchesky, Faurlin, Henry (Emmanuel-Thomas 74), Hoilett (Austin 60), Perch, Sandro
Innbyttere: Chery, Luongo, Smithies, Angella, Tozser

Dommer: Stuart Altwell
Tilskuere: 16,576 (1590 Burnley)