Burnley FC Norge
5feb/160

Dyche skriver under ny kontrakt!

Foto: BurnleyFC.com

Burnley FC melder idag på sine hjemmesider at manager Sean Dyche har skrevet under en ny og forbedret kontrakt med Lancashire-klubben.

Foto: BurnleyFC.com

Foto: BurnleyFC.com

Dyche er den 11. lengst tjenende manageren i Engelsk fotball etter å ha sittet ved roret siden oktober 2012 og skrev under på en kontraktforlengelse på kontrakten som opprinnelig ble skrevet under i 2014.

Styrelederen, styret og jeg har drøftet fremtiden til klubben en stund siden det kommer først og på bakgrunn av det har vi min rolle og vi ble enige en stund siden å igangsette samtaler om en ny kontrakt. Jeg er begeistret over at det nå er i boks, det er en forbedret situasjon for meg selv og forhåpentligvis for klubben også.

Vi har bygget noe her de siste tre- og et halvt årene og det har vært mange gode stunder og mange endringer, vi ønsker mer av det og jeg ønsker å være en del av det. Jeg gjorde det klart i sommer når det var mange spørsmål og jeg gjør det klart nok en gang hvor mitt ståsted er; prøve å forbedre og bygge denne klubben.

Foto: BurnleyFC.com

Foto: BurnleyFC.com

Det er ingen evigvarende garantier fordi vi alle kjenner hvor komplekst dette spillet kan være, men det er trygt å si at jeg skriver under for en god grunn og det er for å bli værende her og gjøre det bra, sa en stolt manager Dyche.

Styreformann Mike Garlick var også en glad mann over å ha sikret seg tjenestene til Dyche som har ledet Burnley til 59 seire på 159 kamper siden han tok over.

Jeg er fullstendig henrykt over denne nyheten, vi har snakket om dette i flere måneder og det var aldri noen tvil og ganske enkelt å få gjennomført. Sean har vært her i tre- og et halvt år og hadde vi ikke passet for hverandre tror jeg heller ikke det hadde vært en sunn situasjon.

Mentaliteten til Sean og klubben er ganske like og vi ser ting på samme måte. Jeg mener at vi har den beste manageren i the Championship og det Sean og jeg virkelig vil er for han å bli den beste manageren i Premier League, avsluttet Garlick.

Forfatter Simon Rønneberg

Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ingen kommentarer ennå.


Legg inn en kommentar

Ingen trackbacks ennå.

eXTReMe Tracker