Ga fra seg poeng på overtid

Burnley logo storwolverhampton(Burnley 1-1 Wolverhampton): En noe tam første første omgang sendte lagene i garderoben målløse og det så ikke alt for lyst ut etter sidebytte. Først i det 68.minutt etter et herlig samarbeid av spissene og Barton sto det 1-0 på Turf Moor takket være en utsøkt Sam Vokes-heading. Det så lenge ut til at the Clarets kunne sikre sin syvende strake seier, men på overtid dukket Danny Batth opp og utlignet for gjestene.

The Claret stilte som forventet med et uendret mannskap på Turf Moor og hjemmelaget sto for den første muligheten etter seks minutter når Joey Barton sendte en fin stikker til Andre Gray (6′), men ballen var litt for vrien for spissen. Like etter var Sam Vokes på farten og la inn til Gray som fikk en gyllen mulighet til å sende the Clarets i føringen, men det endte med hjørnespark også denne uten mål.

Arfield (7′, 15′) og Mee (9′) skapte noen gode muligheter før gjestene omsider kom til sin første mulighet takket være Wallace (16′), men Arfield var rett mann på rett sted og klarerte. Joey Barton var involvert i to fine sjanser (19′ og 24′), før Vokes (25′) ga et forsøk – uten hell. Et Barton-frispark i det 36.minutt fant første Vokes, så Keane, før gjestene fikk ryddet opp.

Wolves økte presset i sluttminuttene og skapte noen sjanser, men det ble ingen jubelscener på Turf Moor innen dommeren blåste av omgangen. Gjestene kom til den første sjansen etter sidebytte med Zyro (47′), men Heaton var med på notene og avverget enkelt. Det ble litt fram og tilbake fram mot timen der Wolves kom stadig nærmere med Wallace (51′) og Price (60′).

The Clarets kom etterhvert til sine muligheter og skapte flere halvsjanser, både fra åpent spill og på dødballer. Kampen åpnet seg og Wolves kom til en kjempesjanse, før Burnley brettet opp ermene.

Burnley fosset framover anført av et genialt Joey Barton-innlegg: Vokes spilte til Gray som sendte videre til Barton, midtbanegeneralen leverte kula tilbake til feltet og Sam Vokes som plasserte hodet på ballen og sendte den i lengste hjørne bak en sjanseløs keeper Ikeme. 1-0 til Burnley i det 68.minutt!

The Clarets kunne ha økt ledelsen når Arfield jobbet på kanten og leverte til Stephen Ward (78′) som sendte avgårde et fint skudd, men hadde ikke finjustert skuddfoten. Minuttet senere burde Saville (79′) ha utlignet på Turf Moor etter å ha blitt foret av Wallace, heller ikke han hadde finjustert skuddfoten og sendte ballen over alt og alle.

Det må sies at Ben Mee storspilte og kunne høste honnør nok en gang etter en kjempekamp, noe som ble belønnet med banens spiller. Vokes (87′) kom til en sjanse før fjerdedommeren la til fire tilleggsminutter. I detandre av de fire ga Jones fra seg ballen og det resulterte i et hjørnespark: Byrne la inn i feltet og Danny Batth (90+2) raget høyest og utlignet for gjestene. 1-1 og lidelse for the Clarets.

BURNLEY: Heaton, Ward, Mee, Keane, Lowton, Arfield, Jones, Barton, Boyd, Vokes, Gray (Hennings 81).
Innbyttere: Robinson, Darikwa, Kightly, Taylor, Tarkowski, Marney
Gule kort: Ward (32), Vokes (72)

WOLVES: Ikeme, Doherty, Helan (Sigurdarson 72), Batth, Saville, Wallace (Byrne 80), Coady, Iorfa, Price, Zyro (Mason 72), Hause.
Innbyttere: McDonald, Deslandes, Le Fondre, Martinez