Burnley FC Norge
3jul/170

Inn og ut

INN

Jack Cork (Swansea)
Den tidligere leiesoldaten kunne ha blitt en Burnley-spiller for seks år siden, men slik gikk det ikke. Et hav av erfaring og £10m til Swansea gjenforenes den tidligere supporter-favoritten med Turf Moor.

Jonathan Walters (Stoke)
33-åringen ankommer som sommerens andre overgang etter å ha skrevet under en to-års kontrakt. Ingen overgangssum er offentliggjort, men det spekuleres i £3m.

Charlie Taylor (Leeds)
Burnley trengte en høyreback og så mot talentet fra Leeds. 23-åringen skrev under en fire-års kontrakt med Burnley etter å ha takket ned til en kontraktforlengelse med moderklubben, kompensasjonen er enda ikke fastsatt.

UT

Michael Keane
Forsvareren forlater Burnley etter tre år for rekordsummen £30m. Everton er neste stoppested etter å ha skrevet under en fem-års kontrakt.

George Boyd
Midtbanemotoren bytter beite og gjenforenes med tidligere Claret Ross Wallace i Sheffield Wednesday.

Michael Kightly
Kightly var god i the Championship, men klarte aldri å leve opp til Premier League-nivået og byttet dermed klubb ved å skrive under en tre-års kontrakt med Southend.

Reuwen Hennings
Tyskerens opphold med Burnley gikk dessverre ikke som forventet og spissen tilbrakte forrige sesong med Fortuna Düsseldorf, en avtale som alle parter satt såpass stor pris på at klubb og spiller valgte å formalisere en permanent overgang.

Joey Barton (frigitt)
George Green (frigitt)
R.J. Pingling (frigitt)
Christian Hill (frigitt)
Taofiq Olmowewe (frigitt)
Josh Ginnelly (Lincoln City, lån)
Ntumba Massanka (Wrexham, lån)
Bradley Jackson (Southport, lån)
Paul Robinson (Frigitt)

Forfatter Simon Rønneberg

Kategoriset under: Intervju Legg igjen en kommentar
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ingen kommentarer ennå.


Legg inn en kommentar

Ingen trackbacks ennå.

eXTReMe Tracker