Nok et bortetap

(Coventry 1-0 Burnley): Burnley sliter på bortebane. Første omgangen var innholdsrik og sjanserik, mens andre omgangen var tafatt noe Coventry benyttet seg av i en kamp som kunne gått begge veier.

Hjemmelaget startet best og fikk sin første sjanse allerede etter tre minutter av ingen andre en Doyle etter at Carlisle i siste liten presterte en fantastisk blokkering av angriperens skudd. The Clarets fikk vise seg fram fire minutter senere, da av Rodriguez, men Westwoood strakk på alle ledd i kroppen og fikk hånda på ballen. Derfra var det åpen kamp med mange gode sjanser og mye godt spill av begge lag, hvor Burnley hadde de farligste sjansene med – naturligvis – driblefantene Chris Eagles og Wade Elliott. Men det ble ingen mål før pausen.

Forsvarer Michael Duff fortviler Foto: Burnley Express

Andre omgangen trengte tid før det begynte å skje noe som helst. Det startet med en flott Mears-volley som gikk utenfor, før hjemmelagets Doyle viste hva han var god for og fra en pen avstand klinket til kula og sendte den rett i nettet bak Grant etter 57 minutter. Merkelig nok maktet ikke Burnley å skape noe før sluttminuttene når Rodriguez og Elliott samarbeidet pent før kula omsider havnet hos innbytter Thompson som på volley sendte ballen like utenfor.

Coventry: Westwood, Keogh, McPake, Cameron, Wood, baker (Gunnarsson 54), Carsley, Doyle, McSheffrey (Clarke82), King (Jutkiewicz 75), Platt.
Innbyttere: Craine, O’Donovan, Eastwood, Ireland
Gule kort: McSheffrey 35, McPake 55

Burnley: Grant, Mears, Easton, Carlisle, Duff, Alexander, Cork (Wallace 68), Elliott, Rodriguez, Iwelumo (Thompson 68), Eagles.
Innbyttere: Marney, Edgar, Bikey, Cort, Jensen
Gule kort: Duff 62

Dommer: David Webb
Tilskuere: 14.432 (1,151 Burnley)