Fantastisk snuoperasjon på 15 minutter

(Hull 2-3 Burnley): The Clarets fikk nok en gang den verst tenkelige starten med et tidlig mål imot i en ellers tam første omgang. Etter sidebytte startet gjestene friskt, noe som fort ble dempet da hjemmelaget økte til 2-0. Med et kvarter igjen av kampen tok Lancashire-laget seg sammen: David Edgar puttet inn to kjappe mål, før Jay Rodriguez avsluttet med seiersmålet tre minutter på overtid.

Manager Howe gjorde to endringer fra forrige kamp; Ben Mee og Junior Stanislas (som for øvrig kunne feire bursdag) var begge tilbake i startoppstillingen der Mee erstattet Easton på venstreback og Burnley valgte en 4-1-4-1 med Bartley foran forsvaret i en «Grezza-rolle».

The Clarets startet friskt og bursdagsbarnet Stanislas (22) var uten tvil farlig i åpningsminuttene og bidro sterkt til det offensive spillet fra kanten, men det stoppet fort opp. Hjemmelagets McKenna serverte derimot Stewart da Trippier rotet det til etter 11 minutter og sendte ballen videre til Fryatt som enkelt kunne putte inn 1-0 fra kort hold.

Resten av omgangen besto av mye fram og tilbake med et halvhjertede Burnley-sjanser, formasjons-endringer, flere merkelige (men heldigvis ingen kontroversielle) valg av dommer Taylor og et godt organisert Hull som virket å ha god kontroll på gjestene.

Annen omgang startet med et bytte for Burnley der bursdagsbarnet Stanislas ble tatt ut, mens leiesoldat Sam Vokes ble satt inn og the Clarets gikk tilbake til tradisjonelle 4-4-2. Omgangens første sjanse kom fem minutter etter sidebytte når innbytter Vokes serverte Jay Rodriguez, men spissen sendte kula i stanga og ut. Ikke lenge etter brøt Hull spillet og i en tre mot tre-situasjon klinket Fryatt hardt til ballen fra avstand som Grant fikk hendene på, men takket være svært dårlig keeperspill sto resultatet 2-0 i det 54.minutt.

Samme mann kunne sørge for hat-trick like etter og bedre ble det ikke av å se Burnley rote det til gang på gang der resultatet for kunne ha vært minst 4-0 før timen. Midtveis i omgangen fikk gjestene til noe mer og skapte et par sjanser som skremte Hull, men forsvarsparet Hobbs/Chester lot seg ikke bryte ned. Enda.

Like etter et Hull-bytte satte Wallace fart og la inn i feltet, der var David Edgar høyest og satte inn 2-1 med hodet i det 77.minutt og målet var David Edgars første mål i Burnley-trøya. Like etter (81′) blir et innkast sendt i feltet og kanadieren viser magi atter en gang med en avslutning ut av ingen ting og sørger for 2-2.

Treacy var ufattelig nære et fantastisk 3-2-mål etter flott samspill av halve Burnley-laget, men keeper Gulacsis kjemperedning gjorde ikke annet enn å skremme Hull. Nevnte Treacy og leiesoldat Vokes var instrumentale i det som skjedde fremover og takket være en praktfullt McCann-innlegg som fløy over alt og alle rett til ingen andre enn Jay Rodriguez som inn puttet 3-2, tre minutter på overtid og the Clarets snudde fra å ligge under 2-0 til å vinne 2-3!

Burnley: Grant, Trippier, Mee, Duff, Edgar, Bartley, McCann, Wallace (Amogou 90+3), Treacy, Rodriguez, Stanislas (Vokes 45).
Innbyttere: Hines, Easton, Stewart.
Gult: Wallace 51
(mister neste kamp),

Hull: Gulacsi, Rosenior, McKenna, Chester, Hobbs, Stewart (Dawson 76), Evans, Koren, Fryatt, Brady (Adebola 86), Dudgeon.
Innbyttere: Cairney, McShane, Basso.
Gult: McKenna 72, Evans 81

Dommer: Anthony Taylor.