Pashley: – Vi var nest best

Etter en stygg overkjøring på Cardiff City Stadium der the Clarets slapp inn fire mål, innrømmer Terry Pashley at det var mannskapet selv som var arkitektene bak stortapet.

Pashley mente at samtlige av de fire målene kunne vært unngått i det som var the Clarets’ største tap denne sesongen og skuffelsen kunne ikke vært større etter at de hadde vunnet de to foregående kampene.

– Det var virkelig en skuffende kveld, prestasjon og vi var selv arkitektene til nedfallet, poengterte Pashley. Jeg mener at det første målet ga oss et tidlig slag i ansiktet og etter det klarte vi aldri å reise oss, vi jaget kampen hele tiden, var nest best på alt og hadde en tøff ettermiddag. Jeg mener også at alle fire målene kunne vært unngått og man kan ikke gi bort slike mål og håpe på et resultat.

– I annen omgang prøvde vi å være mer positive og med å ligge under 2-0, føler man alltid at det neste målet kan være avgjørende. Vi startet bedre i annen omgang og tilbrakt mer tid på deres banehalvdel etter at Sam Vokes kom inn og vi måtte sette Martin Paterson i en mer sentral posisjon med tre på midtbanen. Vi var klare over at det kanskje kunne åpne oss litt, men vi måtte rett og slett gi det et forsøk. Så fort det ble 3-0, ble det umulig for oss.

– Jeg har hatt en flott uke som har vært, kanskje ikke så mye idag, men manager-situasjonen er utenfor mine hender og så fram til jeg høre noe annet kan jeg ikke uttale meg. Hva enn som skjer, skjer og styret kommer til å ta avgjørelsen som er best for Burnley FC, avsluttet Pashley.