Bittersøtt avansement i cupen

(Burnley 1-1 Sheffield United – 5-4 str.): Det startet med et tidlig mål for gjestene mår McGoldrick sendte United i føringen allerede etter fire minutter og det gikk fra vondt til verre når Gudmundsson måtte av banen etter en stygg takling av Jack Robinson. Etter en times spill dukket Vydra opp og utlignet på Turf Moor, noe som ledet til straffespark. Der trakk Burnley det lengte strået og er dermed videre i Carabao cup.

Jimmy Dunne debuterte for the Clarets og hadde en god kamp, men klarte ikke å hindre at David McGoldrick (4′) satte ballen i nettet kort tid etter avspark og sendte United i føringen. Etter ti minutter vant Jack Robinson løpe-duellen mot Johann Berg Gudmundsson, men så klippet han ned islendingen ganske så stygt og JBG måtte av banen på båre noen minutter senere. En inkompetent dommer Tierney reagerte ikke, ikke et kort en gang. Situasjonen var uten tvil verdig minst et gult kort.

Rodriguez (29′) og Vydra (35′) fikk gode muligheter til å sette ballen i mål, men slik gikk det ikke og lagene ble sendt til pause. Etter sidebytte vise Robbie Brady (51′) spennende takter og kunne ha utlignet, istedenfor ble ballen sendt like til side for mål. The Clarets presset høyt og jaget en utligning. Midtveis i annen omgang løsnet det endelig for hjemmelaget; Westwood sendte en fin ball til Jay-Rod, som dempet med brystet og sendte kula videre til Matej Vydra. Tsjekkeren gjorde ingen feil og 1-1 i det 67.minutt.

Med kvarteret igjen fikk unge Josh Benson sin debut for Burnley, men det ble ingen flere mål å Turf Moor. Dermed ble kampen avgjort på straffer: