Boyd: – Seieren kommer

Målscorer fra West Ham-kampen, George Boyd, innrømmer at laget fikk et stikk etter å ha spilt meget godt i første omgang og skapte tilstrekkelig med målsjanser til å kunne dra i land seieren over the Hammers.

Burnley har fortsatt til gode å vinne denne sesongen, men viser stadig at de har det som trengs innabords. Mot West Ham skape de mange sjanser mens West Hams kliniske spisser sørget for at det ble nok et tap for the Clarets. George Boyd sto for the Clarets eneste mål og ga håp når det stå 1-2, men innbytter Carlton Cole sørget for å punktere drømmen.

– Det var mye bra vi kan ta med oss fra den kampen, men det var de ti minuttene i andre omgang som felte oss. Måten vi startet første omgang var det forventet at vi skulle vinne fordi vi spilte veldig bra og skapte masse sjanser. Sjefen advarte oss at de kom til å spille annerledes i annen omgang og deres to kjappe mål drepte oss på sett og vis. Vi kan bygge på den prestasjonen og kan se mot Everton-kampen med selvtillit, vi må bruke sjansene våre på eget gress, men Everton er et topplag og deres plassering gjenspeiler ikke kvaliteten deres for øyeblikket. Vi kommer til å spille positivt etter et par ukers trening og skal prøve å bygge på prestasjonene.

– For øyeblikket er det små marginer og andre ganger vil den gå inn, men vi kommer til å fortsette å jobbe hardt og spille med prinsippene våre. Jeg er henrykt over å kunne score mitt første mål og det er en fin følelse, jeg vet ikke om det var frispark i keeperens favør, men ballen trillet ut og jeg fikk en berøring på den som ga mål. Vi fikk presset dem litt og hadde vi fått inn ett mål til så hadde det blitt enda mer press og vi er skuffet over å ikke få noen poeng fra kampen. Vi skapte sjanser og det er kun snakk om et spørsmål om tid før seieren kommer, sa Boyd.