Dyche: – Blandende følelser

Sean Dyche pressekonferanseSjefen satt igjen med blandede følelser etter lørdagens kamp på London Road i Peterborough hvor the Clarets ledet i over en time takket være et flott og tidlig åpningsmål av Charlie Austin, men i løpet av tre minutter ga fra seg ledelsen og lå under. Innbytterne var helt klart utslagsgivende i denne kampen, ikke bare for the Posh, men for the Clarets hvor innbytter Pato utlignet fem minutter før fulltid og sendte ett poeng hjem til Lancashire.

Charlie Austin ga the Clarets en pangstart på kampen når han sendte en volleyball i nettet etter 64 sekunder etter å ha vært på sidelinjen i over en måned. Gjestene holdt på denne ledelsen i over en time, men det var byttene Darren Ferguson gjorde i annen omgang som skulle vise seg å være instrumentale.

Innbytterne ga en tydelig frisk pust og i det klokken viste 65 spilte minutter dukket unge Tommy Howe opp og utlignet for hjemmelaget, samme mann bør nok notere seg for rundens mål når han tre minutter senere snappet opp ballen på eget felt og fosset mot Lee Grant – vel 50-60 meter- og satte ballen i nettet.

Men det var ikke bare for hjemmelaget byttene ga utslag, for Martin Paterson hadde kun vært på banen i ti minutter når i det 85.minutt utlignet og kunne ha tatt ledelsen tre minutter på overtid, men ble stoppet av Posh-keeperen Bobby Olejnik.

– Faktisk så er det ett poeng i pluss etter at Middlesbrough tapte idag, men det er frustrerende etter å ha spilt en god første omgang på det som var en stusslig bane å spille på, uttalte sjefen. Fram mot pause så vi pigge ut og jeg snakket med spillerne i garderoben der jeg fortalte dem om bestrebelsen Peterborough har hjemme, noe de viste og vi klarte ikke å håndtere det slik jeg håpet.

– Vi visste at det kom en reaksjon og jeg er skuffet over at vi ikke kontrollerte kampen. Det var vanskelig på den gressmatten, men en ting som gledet meg var at selv om vi hadde en vanskelig periode i annen omgang så kom gi gjennom det, fortsatte sterkt og fikk utligningen.

– Mot slutten kunne vi ha vunnet, men det var en fantastisk redning på tampen av kampen så det er blandende følelser. Det vi må forbedre oss på er vårt «killer instinct».

– Det er andre faktorer fordi det er elleve der ute som prøver å stoppe deg, men det neste nivå er å be spillerne om å spille kampen fullt ut. Som alltid er jeg gjerrig etter mer fordi vi vil alle være der oppe, vi snakker hele tiden om det å vinne og dagens uvurderlige kvalitet holdt oss gående.

Vi hadde 25 tøffe minutter hvor vi ikke var oss selv i det hele tatt, men vi fortsatte å presse og jeg er henrykt på Martins (Paterson) vegne. Når jeg sendte han ut på ba jeg han om å score et mål og han gjorde nettopp det.

– Jeg er også glad på Charlies vegne og hans energinivå vil kun øke, han har vært ute en måned og fant det vanskelig etterhvert som kampen ut artet seg, men det var en herlig avslutning. Vi vet at han kan putte ballen i nettet jeg jeg er henrykt over å ha han tilbake, avsluttet manageren.