Dyche hyller Ings – igjen

Manageren var full av lovord etter at hans lilla- og lyseblå hær snudde kampen fra å ligge under til å vinne gårsdagens kamp med 2-1 på Turf Moor der Danny Ings ble kveldens mann med to fulltreffere som sikret the Clarets videre avansement i Capital One cupen.

Kampen startet rolig, men utviklet seg etterhvert til en tøff kamp der det ble både skader og gule kort. Matt Derbyshire sørget for å sendte gjestene i føringen og lå an til å sende Burnley på en skjelden skrell, men Danny Ings ville det annerledes og sørget for å utligne mot slutten av første omgang og sendte hjemmelaget i ledelsen midtveis i andre omgang. Etter gårsdagens seier står unge Ings med seks mål på seks kamper og ni totalt denne sesongen, slikt går sjefen til å skryte av spisstalentet.

Vi hadde stor tro på Danny forrige sesong, men han var en ung mann som fortsatt var i læra, sa Dyche. Vi følte det var gode ting i vente fra han forrige sesong og vi visste at han ville ha nytte av en sesongoppkjøring. Det er ikke bar målene hans, det jeg beundrer mest ved han er hans vilje og begjær for laget – det er ikke annet enn fantastisk. Han er en glede å jobbe med også målene hans var utmerkede, det er så mange gode ting som skjer her for øyeblikket og jeg vil ikke ta noe fra Danny som igjen var fenomenal.

Men bak han, laget mentalitet og hva de gir fansen og beboere i Burnley er en viktig faktor. Vi tilbød spillerne en liten stall der alle er sammen og de kjøpte det, de har også vist at de ikke kan svikte hverandre fordi vi er så sammensveiset.

– I kveld var den første gangen denne sesongen der vi måtte hente oss tilbake, vi har vanligvis startet kampene bra, noe vi ikke gjorde igår. Vi manglet fart og var dårlige med ballen, men vi vil ha den mentaliteten at vi aldri er beseiret og guttene streber etter det.

Det var fire endringer og det er ganske mye for vårt lag. Noen ganger kan det påvirke spillerne siden de må finne seg på banen, men de kom tilbake etter at Ingsy viste noen øyeblikk av klasse og guttene kom seg sakte, men sikkert på bena og fortsatte med det de gjør best.

– I annen omgang var vi i førersetet og angrepsspillet vårt var en glede å se på med en god blandig av energi og rammeverk. Guttene gjør det bra for øyeblikket og vi nyter det, men inger tar av, understreket sjefen