Fulham-mål sikret Burnley-seier

(Burnley 2-1 Fulham): The Clarets vant oppgjøret på Turf Moor, uten å score mål. Fulham fikk en pangstart og tok føringen etter to minutter takket være en perle av Schürrle, men to krediterte selvmål midtveis i kampen sikret Burnley fjerde seieren på rad.

Jeff Hendrick steppet inn for skadde Johann Berg Gudmundsson i et ellers uendret Burnley-lag. Det startet på verst tenkelig vis for the Clarets. 2 minutter var spilt når backen Odol sendte en herlig pasning til Andre Schürrle, tyskeren tok ned ballen og sendte en utsøkt volley mot Burnley-buret. Ballen fikk en fin skru og i tverrleggeren. 1-0 til Fulham.

Gjestene presset og jaget et mål nummer to, men møtte et godt organisert Burnley-lag. Det jevnet seg etter kvarteret og Westood (15′) skapte the Clarets’ to målsjanser. Kort tid senere var Wood (18′) på fære og skapte en kjempemulighet. Etter klabb og babb i feltet og flere halvsjanser sendte Wood ballen like over mål.

Så, i det 20.minutt mottok Jeff Hendrick kula like utenfor Fulham-feltet og sendte avgårde en salve mot keeper Rico. På veien traff ballen kneet til Joe Bryan, endret retning og gikk i nettet bak en utspilt keeper. Spørs om ikke ballen hadde gått i nettet uansett. 1-1 på Turf Moor.

Det skulle ikke stoppe der. Barnes og Hendrick kombinerte fint på venstresiden før Hendrick på nytt sendte ballen mot feltet. Denne gang prøvde Denis Obol å nikke ballen ut, men sendte istedenfor ballen i eget nett. 2-1 til Burnley i det 23.minutt.

Calum Chambers (27′), Phil Bardsley (35′) og Ashley Barnes (41′) skapte mulighetene før dommeren bestemte seg for å blåse av omgangen. Fulham startet med friske bein etter sidebytte og satt inn Vietto. The Clarets fulgte opp med godt spill og holdt Fulham i tøylene.

Innbytter Vietto fikk en kjempesjanse til å utligne i det 52.minutt, men James Tarkowski reddet på streken! De to påfølgende hjørnesparkene ga ingen redusering heller. Etter en rolig periode kom Burnley litt mer til, men fikk ikke hull på byllen.

Midtveis i annen omgang begynte gjestene å få det travelt. Det ble sendt en og annen bølge mot Tom Heaton og innbytter Vietto (76′) skapte sin andre mulighet. Fulham fortsatte å skape halvsjanser, men det ble ingen flere mål på Turf Moor. Dermed ble det Burnley-seier i en kamp der hjemmelaget ikke scoret mål.

Burnley: Heaton, Bardsley, Mee, Tarkowski, Taylor, Hendrick, Cork, Westwood, McNeill, Barnes, Wood (Vokes 87)
Innbyttere: Hart, Gibson, Long, Lowton, Defour, Vokes, Vydra
Gule kort: Tarkowski 72

Fulham: Rico, Odol, Ream, Le Marchand, Christie, Seri, Chambers, Bryan (Carirney 61), Schürrle (Kebano 77), Mitrovic, R.Sessegnon (Vietto 46)
Innbyttere: Bettinelli, S.Sessegnon, Ayite, Cairney, Cisse, Kebano, Vietto
Gule kort: Chambers 34, Christie 66