Heaton gir ikke opp

tom heaton pressekonferanseKeeper Tom Heaton sitter igjen med følelsen av the Clarets ikke er langt unna deres første seier etter modig og seigt spill mot Arsenal, til tross for et 3-0 tap på the Emirates Stadium.

Burnley kjempet med nebb og klør og holdt stand fram til det 71.minutt når Calum Chambers og Alexis Sanchez viste magi og ga hjemmelaget en 2-0-ledelse på ett minutt. Heaton ble kåret til banens spiller for gjestene etter en rekke gode redninger, men satt igjen frustrert over å måtte plukke ballen ut av nettet – det var derimot flere positive ting å ta med seg videre.

– Vi var klare over utfordringen og jeg mener vi holdt oss til kampplanen i 70 minutter hvor vi gjorde det bra. Så mistet vi dessverre litt konsentrasjon og de scoret mål som fikk oss fremover og dermed var det rom bakover, sa Heaton. Det er en lignende historie med mye positivt å ta med seg videre, men vi er frustrerte over nok et tap.

– Jeg tror ikke vi er langt unna og håper å kunne rette det opp og få vår første seier, som vil gjøre at fundamentet er der og det vil vi bygge på. Det er viktig at vi fortsetter å være av dette og forbedrer oss, det er ingen mangel på hunger eller ønske og vi er ikke langt unna til å snu prestasjonene våre til resultater.

– Dette er hvor vi ønsker å være og jeg prøver å holde ballen unna målet vårt. Jeg var klar over at det kom til å bli en hektisk dag og koste meg mesteparten av kampen, men ikke så mye etter 70 minutter, avsluttet Heaton.