Howe etter cup-exiten

Manager Eddie Howe ber spillerne å ikke la gårsdagens tap mot West Ham påvirke deres kampånd i jakten på Play Off-plasseringen.

Burnley-treneren så sitt lag tape ydmykende 5-1 mot jumobolaget West Ham i London igår. Etter en jevn første omgang var det kun Hitzlspergers mål som skilte lagene, etter at keeper Rob Green presterte noen kjemperedniger og nektet Wallace, Eagles og Rodriguez mål.

Vi må lære av dette tapet og ikke la det påvirke liga-kampene, forklarer Howe. Vi var litt stive når vi begynte å jage kampen, men det er et cup-oppgjør og du må prøve å få noe ut av kampen – noe vi gjorde. Guttene er skuffet fordi de vet at de kan forsvare bedre og det skal vi prøve å gjøre.

– Målet deres gjenspeilet ikke kampen, for vi gjorde det godt i den perioden. Etter sidebytte endret alt seg, vi var trege og all ære til West Ham som lagde målene.

Vi endret ikke på noe til pause og ba om å la ting være som de var. Hvis vi fortsatt lå under 1-0 etter 75 minutter, kunne vi jage kampen om nødvendig. Desverre gikk det ikke som planlagt og det andre målet ble avgjørende, det var tidlig i omgangen og jeg ble fortalt at det var offside og håndberøring, så vi trenger å se på det. Vi er skuffet over å være på den siden hvis det var en dårlig dømming, men vi må også se på oss selv, avsluttet Howe.