Howe etter Watford-poenget

Manageren trakk frem de positive aspektene fra lagets snuoperasjon der the Clarets lo under 2-0, men klarte å hente et viktig poeng etter en strålende prestasjon av innbytter Keith Treacy. En oppvisning Howe finner verdig et par rosende ord.

Eddie Howe la ikke skjul på frustrasjonen, men var samtidig kjapp med å trekke frem det positive laget fikk til ved å kjempe seg til et viktig poeng etter å ha ligget under 2-0. Begge målene som sørget for poengdelingen kan regnes som hodemål og to viktige sådan.

– Alt i alt føler jeg det var veldig godt kjempet. Å ligge under 2-0 med 20 minutter igjen av kampen kommer alltid til å være vanskelig, men Keith kom inn og ga oss en ny dimensjon, guttene kjempet for hverandre og vi er veldig fornøyde med poenget, forklarer sjefen.

– I første omgang beveget vi ballen veldig godt, samtidig som vi skapte sjanser – så like før pause finner vi oss selv liggende under 1-0, noe som var en stor skuffelse. Så ble det 2-0 og igjen føler jeg vi ikke gjorde mye galt, men vi fortsatte og fikk lønn for strevet til slutt.

Howe sikter her til nysignering Keith Treacy som i løpet av fem minutter hjalp the Clarets til å snu en 2-0 til 2-2.

Med dagens oppvisning håper vi Keith kan være en enorm forsterkning for oss. Han har talentet i seg, kan komme seg forbi spillere og har to veldig gode føtter, men når han scoret med målet med hodet, sa jeg til Jason (Tindall, assistenten) at jeg ikke var klar over at han hadde det i seg, men det var en flott avslutning av han og synd at kampen ikke kunne fortsatt litt lenger, avsluttet manageren.