Howe til Burnley?

Bournemouths Eddie Howe linkes stadig sterkere til Burnleys ledige manager-sete, dette til tross for at han sa nei til både Charlton og Crystal Palace tidligere denne uken.

33-åringen har kun nytt gode tider på Dean Court i sine to år som sjef, noe som har blitt lagt merke til og mange klubber har ønsket seg den talentfulle manageren med historie som spiller i nettopp Bournemouth.

Igår bekreftet styreformann, Eddie Mitchell til Bournemouth Echo at Burnley FC har kommet med en formell forespørsel til klubben om tillatelse for å snakke med Howe om en mulig managerstilling, men sier at kompensasjonen som er krevd kan være det eneste hinderet.

Imorges derimot påstår den samme avisen at klubbene har kommet til enighet og Eddie Howe kan lede sitt hjertekjære Bournemouth en siste kamp mot Colchester før han bytter beite og reiser nord til Lancashire.

Som en klubb kan vi ikke nekte andre å ringe oss,  det er det ene – så mye som vi skulle ønske det, så kan vi ikke, sier Mitchell, noen ringte oss og det var Burnley, og det er så langt det har kommet foreløpig. Telefonsamtaler.

– Selvfølgelig ønsker jeg at han blir og jeg har tilbrakt mange timer med dette og det begynner å bli en hodepine. Jeg kan ikke si mer enn det jeg allerede har sagt og det er at jeg ønsker at han blir, og vi kommer til å gjøre vårt ytterste for at han blir.

– Jeg gjør det som er best for klubben og er i en posisjon hvor jeg er bundet til det. Men det er begrenset hva du kan gjøre med noen andres liv og jeg ikke risikere å være ansvarlig for å dytte Eddie i den ene eller andre retningen, forklarte styreformannen igår.

Fra klubbens hold har det enda ikke kommet nytt om hvem som er planlagt som arvtaker, foruten at vikar Stuart Gray skal lede laget i lørdagens kamp mot liga-leder, QPR;

Burnley FC er fortsatt i samtaler med flere parter angående overtakelse av den ledige manger-jobben, uttaler Barry Kilby, styreformann i Burnley FC. Samtalene pågår og i den sammenheng har jeg informert Stuart Gray at han fortsatt har fullt ansvar over laget under lørdagens kamp mot QPR, lyder pressemeldingen.