Howe: – Såret selvtillit

Manageren var naturligvis lite fornøyd etter å ha sett sitt lag slite mot Brighton & Hove Albion under kveldens serierunde etter at målmaskinen Mackail-Smith sørget for to mål, mens Gordon Greer sto for de to resterende – for begge lag.

Sjefen så sitt unge mannskap slite mot et robust Brighton-mannskap som ikke hadde noen problemer med å overkjøre Burnley – totalt sett. The Clarets fikk et løft etter at Martin «Pato» Paterson kom utpå banen til annen omgang, men the Seagulls sørget for å sende Burnley på deres tredje strake tap og manageren forteller om et såret lag.

– Når man taper tre kamper på rad gjør det noe med selvtilliten, innrømmet sjefen. Jeg tror at det er et viktig aspekt av en spillers prestasjoner, de må ha tro på dem selv og med tre strake tap så blir den selvtilliten såret.

– Men det er fortsatt tidlig i sesongen og vi må være sterke, vise karakter og slå tilbake. Det er en ung gruppe og vi må bygge dem opp igjen og sørge for at holdningene er riktige, så ordner det seg.

– Jeg var skuffet, spesielt over første omgang. I annen omgang følte jeg vi fikk ting til og med 1-1, åpnet kampen seg og det kunne ha gått begge veier. Vi var godt med i kampen og Junior hadde en fin sjanse, Charlie og Ross hadde sjanser også, men vi slapp inn målene fra tre dødballer og det andre målet slo pusten ut av oss.

– Det var en flott avslutning, men fra vårt perspektiv skulle vi fått et hode på den ballen før han fikk skutt – det var en herlig avslutning, men vi skulle ha fått noen på den.

– Vi var henrykt over å få Martin tilbake, han gikk gjennom undersøkelser på lørdag morgen og var fortsatt ikke 100% klar, så vi bestemte å sette han på benken for å beskytte han.

– For Cameron sin del er det mye mer som kommer, han kom inn fra kulden og har ikke en gang trent med oss, men vi er fornøyd med å ha han med oss og tar det derfra,avsluttet sjefen.