Ings hyller forsvaret

Danny Ings pressekonferanseDanny Ings hyllet forsvaret etter en formidabel innsats i helgen som sikret the Clarets første borteseier denne sesongen etter at spissen sørget for å putte inn to mål på ett minutt på Britannia Stadium.

Burnley trengte 12 minutter mot Stoke til å ta ledelsen og ett minutt etter 1-0 sto det 2-0 der begge var signert Danny Ings. Like etter halvtimen sørget Jonathan Walters for 2-1-målet etter at Stoke satte inn storoffensiven, en innstilling de tok med seg i annen omgang og holdt ut kampen. Lancashire-laget jobbet iherdig bakover og måtte mot sluttminuttene forsvare med alle mann, noe de fikk belønning for: deres første borteseier i Premier League.

– Det var et herlig resultat, sa to-målsscoreren. Vi startet kampen ekstremt godt og holdt det gående, jeg vet vi forsvarte mye i store deler av kampen, men guttenes mentalitet var fantastisk og i holdt ut. For å være ærlig så var målene enkle, det var snakk om å være på rett sted til rett tid noe jeg har vært i hele sesongen – heldigvis gikk to av dem inn.

– Angrepsspillet var utmerket og det var ikke bare forsvarerne, når vi trengte kvaliteten, så leverte de. Det er ikke enkelt å spille mot Stoke siden de dominerer kamper og holder mye på ballen, når Crouch kom inn gikk de litt lenger. Vi holdt dem unna og jeg må si at forsvarerne var fremragende og vant den ene hodeduellen etter den andre.

U21-spilleren gjentok formen fra seieren mot Portugal der det også ble to mål, samt en omgang mot Frankrike for Gareth Southgates mannskap. I forkant av kommende helgs oppgjør mot Aston Villa på Turf Moor, forteller Ings at det er viktig både for han og lagkameratene å holde trykket oppe.

– Jeg spiller med et smil om munnen om dagen og nyter spillet, alle vet at det er antageligvis da jeg er på mitt beste. Det er snakk om fremdrift og to seire har gitt oss det løftet vi har hatt i mentaliteten siden sesongstart.

– Resultatene gikk ikke vår vei, men vi holdt ut og det viser hva slags klubb vi er, vi holder stand fra start til slutt uavhengig av om vi vinner eller taper og for øyeblikket gjør vi det bra, sa Ings.