Jay-Rod: – Fantastisk!

Tirsdagens fire-målscorer Jay Rodriguez la på ingen måte en demper på sin glede over å være den første til å score fire mål på Turf Moor på vel 15 år og nøt enn så lenge sin karrieres høydepunkt etter en 6-3 seier Burton Albion.

The Clarets fikk oppleve en Jay Rodriguez på sitt beste under gårsdagens Carling Cup-kamp mot Burton Albion. Unge Jay sørget for å sende Lancashire-laget i en solid ledelse i annen omgang med sine to straffer før spisskollega Charlie Austin sørget for å øke ledelsen til 3-1 åtte minutter før full tid. Det som skjedde derfra er uten tvil noe som kan skrives i Burnleys nyere fotballhistorie.

Den er der oppe [blant de høyere oppnåelser]. Det var utrolig å få min første hat-trick, røper spissen etter å ha blitt kåret til banens spiller med sine fire mål. Det var en fantastisk ting for meg selv, selv om det viktigste er at vi er videre til neste runde. Vi skuffet noe i første omgang og skapte ikke nok sjanser – vi visste at vi måtte være tålmodige i annen omgang, åpnet dem og fikk inn målene vi trengte.

Det føles godt [å score på straffer], Grezza var den som som oftest gjorde det og ingen vil være større en han på det feltet fordi han var utrolig fra krittmerket, antageligvis en av de beste jeg noensinne har sett. Jeg så at sjansen bød seg og håper å kunne fortsette å putte inn flere, avsluttet spissen.