Klarte kun poenget…

(Burnley 1-1 Coventry): Gjestene skapte de første sjansene og kunne ha ledet med to mål innen kvarteret spilt, men så våknet the Clarets og skuddene haglet mot Murphy. Charlie Austins 17.mål for sesongen sendte hjemmelaget i føringen og kunne ha økt kvarteret senere, men verken han eller Ings klarte å bryte ned City-keeperen ytterligere. Annen omgang startet veldig likt første, forskjellen var at Clive Platt utlignet for the Sky Blues. Gjestene måtte avslutte kampens siste kvarter med ti mann grunnet skade og dommeren havnet i fokus med litt skeptisk dømming på tampen av kampen.

Clarets-sjef Eddie Howe gjorde kun endringer på benken, der Marvin Bartley og Joe Jackson var «nye» navn. Det ble en frisk start på Turf Moor der begge var aktive offensivt, men det var Burnley-fødte Oliver Norwood som sto for den første sjansen etter fem minutter, men ble møtt av en solid Grant som hadde kontroll.

Minutter senere kunne Burnley takke keeper Grant for at gjestene ikke ledet 2-0 etter flere gode redninger – gjestene fikk helt klart den beste starten. Etter litt fram og tilbake satte Burnley i gang et stormangrep med Ross Wallace fra kanten som la inn et herlig innlegg mot feltet; der var Charlie Austin høyest i luften og sendte the Clarets i føringen med sin 17. scoring for sesongen. 20 minutter spilt.

Ikke lenge etter ble hjemmelaget tildelt hjørnespark; Ross Wallace la som vanlig ballen inn mot feltet, David Edgar hoppet over og ballen kunne trille til Danny Ings som kunne ha økt til 2-0, men ble avverget takket være kaotisk forsvar.

Danny Ings vise magi etter halvtimen i det han driblet seg forbi hele fire spillere, men i feltet klarte ikke angriperen å overliste keeperen. Fem minutter før pause var det målscorer Austins tur til å vise seg, men heller ikke han maktet å øke da keeperen sto i veien. Det ble noen halvsjanser i omgangens avsluttende minutter, men det ble ikke fler mål innen dommeren blåste av til pause.

Etter sidebytte var det igjen gjestene som fikk den beste starten, men som i første omgang kom the Clarets seg sakte, men sikkert tilbake der Junior Stanislas, Dean Marney og Charlie Austin fikk prøve seg. The Sky Blues satte inn friske bein rundt timen, noe som igjen åpnet kampen og innbytterne brukte ti minutter på å utligne.

Burnley-fødte Norwood la inn ballen mot Grant og der var innbytter Clive Platt som satte ballen i nettet og utlignet for nedrykkstruede City-laget etter 68.minutter.

Ikke lenge etter ble det bekymring da flere spillere ble liggende nede for telling trengende behandling og gjestenes Cyrus Christie som måtte av banen som gjorde at Coventry måtte avslutte med ti mann.

The Clarets øynet muligheten og bygget fem flere gode angrep, men manglet det lille ekstra i den avsluttende biten foran mål. Flere forsøk ble skapt og keeper Murphy måtte virkelig jobbe for å holde ballen ute der nesten halve Burnley-laget prøvde seg på sisteskansen.

Dommeren havnet (som vanlig) i fokus på Turf Moor mot slutten av kampen da en City-fosvarer klippet ned Stanislas like innen for feltet uten reaksjon, til manges store frustrasjon. Som ikke det var nok, sparket målscorer Platt bort ballen for å sløse tid, det samme gjorde keeper Murphy – men kun sistnevnte ble tildelt kort, der Platt også skulle ha fått kort.

Burnley: Grant, Trippier, Wallace, Duff, Edgar, Marney (Bartley 67), McCann, Stanislas, Austin, Ings, McQuoid
Innbyttere: Lafferty, Howieson, Jackson, Jensen
Gule kort: Marney 45

Coventry: Murphy, Keogh, Hussey, Clingan, Bell (Bigirimana 56), McDonald, Crainie, Norwood, Nimely (Platt 56), McSheffrey, Clarke (Christie 56)
Innbyttere: Willis, Dunn
Gule kort: Murphy 90+2

Dommer: Andy Woolmer
Tilskuere: 13,398 (550 Coventry)