Løvene stoppet seiersrekken

Millwall fcBurnley logo stor(Millwall 2-2 Burnley): Hjemmelaget fikk en god start på the Den med scoring midtveis i omgangen og fulgte opp med 2-0 kvarteret senere, men Burnley ga seg ikke og fikk en redusering før pause.

Etter sidebytte var det Burnley som var sterkest og fikk en utligning tidlig i annen omgang og til tross for utallige sjanser fra begge parter ble det ikke fler mål.

Midtbanespiller David Jones, Scott Arfield og Michael Kightly returnerte til lagoppstillingen, mens David Edgar beholdt plassen Marneys fravær. Videre ble Michael Duff tillit fra start igjen.

Hjemmelaget fikk en lei start med en tidlig skade på Scott Malone som etter fem minutter pådro seg en smell og ikke klarte å fullføre kampen. Det tok litt tid før kampen fant flyten, men når den først løsnet så gikk det på skinner for hjemmelaget som i det 23.minutt tok ledelsen med Scott McDonald som klinket inn en flott volley, 1-0 til Millwall.

Det ble rundt ti minutter med to engasjerte lag og like etter halvtimen kunne Ings utligne for Lancashire-laget, men toppscoreren sendte kula rett på Forde. På motsatt side derimot, var Danny Shittu på fære fra 25 meter og sendte avgårde en salve som traff Vokes på sin ferd og dermed utspilte keeper Heaton, dermed sto det 2-0 i det 37.minutt.

Sam Vokes svarte umiddelbart etter at Kieran Trippier la inn, David Edgar fikk en stuss ballen som traff tårnspissen foran mål, 2-1 i det 38.minutt. Ikke overraskende fikk de lilla- og lysblå blod på tann og jagde utligning, men det ble ingen fler nettkjenninger innen dommeren blåste av omgangen.

Etter sidebytte var det to offensive lag som løp utpå banen og etter flere gode forsøk, løsnet det omsider for Burnley; leiesoldat Kightly raidet kanten og sendte av gårde en salve som traff innbytter Lowry på sin ferd og i eget nett. Michael Kightly ville at målet skulle noteres han, men det ble dessverre registrert som selvmål i det 55.minutt. 2-2.

Ti minutter senere la Scott Arfield inn en fin ball som Vokes jaget, men i duell med Bailey endte Vokes på bakken og skrek etter straffe. Spillere og fans ga uttrykk for frustrasjon, men dommerne valgte å gi begge gult kort.

Flere sjanser ble brent og det kunne fort ha endt med seier til hvert av lagene, men det ble bare ett poeng denne runden og dermed er seiersrekken brutt.

Millwall: Forde, Smith, Robinson, Shittu, Malone (Lowry 7), Derry (Feeney 57), Bailey, Waghorn (Morison 70,) Trotter, Woolford, McDonald.
Innbyttere: Bywater, Dunne, Easter, Keogh.
Gule kort: Bailey 66, McDonald 70

Burnley: Heaton, Trippier, Duff, Shackell, Mee, Kightly (Stock 84), Edgar, Jones, Arfield, Ings, Vokes.
Innbyttere: Cisak, Hewitt, Lafferty, Long, Stanislas, Noble.
Gule kort: Edgar 61,Vokes 66

Dommer: P. Gibbs
Tilskuere: 10.168