Nok et tap på Stadium of Light

SunderlandBurnley logo stor(Sunderland 2-0 Burnley): Burnley fikk en tøff kamp på Stadium of Light der Wickham og Defoe sørget for hjemmelagets mål i første omgang.

Etter sidebytte prøvde Burnley å finne målet, men til tross for at fire spisser prøvde seg så ble det et kjedelig tap for Lancashire-laget som enda har til gode å vinne på Stadium of Light.

Burnley startet med samme lagoppstilling som i de åtte foregående kampene.

Burnley skapte the Clarets første sjanse etter fem minutter etter at spissen mottok kula av kollega Barnes, men forsøket med hodet ble avverget. Hjemmelaget sendte ballen i nettet etter 12 minutter, men målet ble annullert ettersom Wickham felte Trippier like før.

Burnley fikk to sjanser like etter kvarteret hvor Shackell ble avblåst for uredelig spill og to minutter senere sendte Barnes kula over nettet. 20 minutter uti omgangen fosset Reveillere fremover på høyrekanten og leverte kula mot feltet, der var Connor Wickham som enkelt sendte hjemmelaget i føringen med et hodestøt. 1-0 på Stadium of Light.

Jermain Defoe var en farlig mann og skapte problemer for the Clarets med gode forsøk fram mot halvtimen, det samme var Boyd som i det 29.minutt viste noen ballkunster, men forsøket ble avverget. Alle gode ting er tre og Defoe økte til 2-0 i det 34.minutter når van Aanholt la inn til spissen som enkelt kunne sette kula i nettet. Burnley klarte ikke å skape nevneverdig fram til dommeren blåste av til pause.

I kampene rundt gikk også resultatene i favør av lagene på Stadium of Light, noe begge lag var klare over når de sparket i gang etter sidebytte. Sunderland sto for omgangens første sjanse allerede etter to minutter, men Defoe fikk ikke gleden av å juble etter godt forarbeid av Johnson og van Aanholt. Ings og Marney kom til en halvsjanse hver uten hell.

Ti minutter uti omgangen la først Marney inn etter fulgt av Boyd, men forsøket til Barnes ble plukket opp av keeper Pantilimon. Danny Ings kunne ha redusert kort tid senere etter forarbeid av Barnes og Boyd, men det ble et hjørnespark som det ikke ble noe av etter noe klabb og babb.

Sean Dyche overrasket fansen noe ved å bytte ut Ings med Jutkiewicz og sette inn Wallace for Boyd i det kampen passerte timen. Selv med friske bein på banen, fikk ikke Burnley skapt nevneverdig mye og på motsatt side skapte målscorerne Wickham og Defoe hodebry for Lancashire-laget.

Innbytter Wallace involverte seg i det offensive spillet, men til tross for innsatsen fikk heller ikke han bidratt til å lage hull på byllen. Med kvarteret igjen ble Vokes satt utpå som siste innbytter, samtidig som det ble en gjenforening med tidligere Claret Steven Fletcher.

Burnley hadde med to store spisser på topp, men de store sjansene uteble og gjestene prøvde seg med både frispark og fra innlegg, men verken Mee eller Vokes fikk satt ballen i nettet. Sunderland fikk tre hjørnespark mot slutten av omgangen og fjerdedommeren la til tre tilleggsminutter, men det ble ingen flere mål.

BURNLEY: Heaton, Trippier, Shackell, Keane, Mee, Arfield, Marney, Jones, Boyd (Wallace 60), Barnes (Vokes 76), Ings (Jutkiewicz 60)
Innbyttere: Gilks, Kightly, Reid, Sordell, Duff
Gule kort: Marney 90+3

SUNDERLAND: Pantilimon, van Aanholt, Bridcutt, Larsson, Wickham (Graham 75), Johnson (Alvarez 86), Gomez, Reveillere, O’Shea, Vergini, Defoe (Fletcher 75).
Innbyttere: Jones, Coates, Giaccherini, Mannone
Gule kort: Johnson 69, Larsson 88, Pantilimon 90+3

Dommer: L Mason
Tilskuere: 44.022