– Spillerne var skuffet

Sean Dyche pressekonferanseEtter å ha sikret seg ett poeng mot Aston Villa, føler sjefen at laget nok en gang viste hva de er gode for etter å ha ligget under etter et Joe Cole-mål i første omgang. The Clarets startet andre omgang med å jage en utligning og fikk mot slutten av omgangen hull på byllen takket være en straffe av Danny Ings.

Burnley kunne raskt ha tatt føringen i kampen, men keeper og stengene sto i veien for spissene Danny Ings, Ashley Barnes og Lukas Jutkiewicz. Til tross for å ha sløst med sjansene anført av et snev uflaks, var sjefen stolt og fornøyd etter å ha sikret nok et poeng på Turf Moor.

– Det var et poeng vi måtte kjempe for, mye har blitt gjort av Aston Villa, men de er et godt lag og det var helt klart ikke noe spørsmål hvor de skulle legge ned våpnene, sa Dyche.

– De er et lag fulle av energi og ønske om å vinne kampen, jeg føler de startet bra og må være ærlig og si at kampfølelsen gikk deres vei, men vi roet ned før pause.

– I annen omgang prøvde de å suge livet ut av kampen, men jeg er fornøyd med å kunne si at vi fikk kampen tilbake med en stor avslutning. Mot slutten, som var en merkelig en, klør vi oss i hodene hvordan vi ikke vant kampen – kanskje det er et tegn på hvor langt vi har kommet og at vi er skuffet over å ligge under 1-0 mot Aston Villa og skuffet over å ikke vinne.

Vi spurte guttene hvordan de følte seg etter kampen, og de svarte skuffetDet er derimot en viktig ting når man plukker med seg poeng, vi reiste oss etter å ha ligget under og det er bra for gruppen. Vi spurte guttene hvordan de følte seg etter kampen, og de svarte skuffet – det sier litt om deres mentalitet.

– Jeg er stolt over at vi har så mange motiverte som kan spille og påvirke kampbildet på mange forskjellige måter. Vi ligger under 1-0 mot et godt Premier League-lag, så å avslutte kampen så sterkt som vi gjort er utmerket.

– Jeg følte vi skapte tilstrekkelig med sjanser idag og det er enda et godt tegn, vi var helt klart det bedre laget og det er godt å se at sjansene vi skaper blir stadig bedre.

– Det er en god selvtillit og tro i laget, noe som syntes – det er også viktig at de tre innbytterne påvirket kampen og jeg snakker mye om det så de leverte helt klart, avsluttet sjefen.