Tapte mot svanene

(Swansea 1-0 Burnley): Hjemmelaget fikk en tidlig ledelse som de klarte å holde på mot et Burnley-maskineri som angrep angrep uten gjennomslag. Kampen var uten tvil dramatisk og bød på to røde kort.

Burnley fikk kampens første sjanse allerede etter et halv minutt, men det var hjemmelaget som tok føringen. Åtte minutter var spilt når Cotterill sender en merkelig pasning som omsider havner hos Sinclair, sistnevnte spiller vegg med Tate, lurer offsidefellen og Sinclair kan enkelt sette inn kula fra åtte meter.

Svanene fortsatte kjøret den kommende tiden og skapte mange fine sjanser ved Taylor og Pratley. The Clarets kom seg omsider mer til rundt halvtimen, med Pato, Wallace, Iwelumo og Marney som alle testet ut de Vires i Svane-buret før pausen.

Etter sidebytte var det igjen hjemmelaget som startet best og kom til to sjanser på kort tid, når klokka nærmet seg times spilt, blir Pratley (57.) tildelt sitt andre gule for en slem takling på Tyrone Mears – første kom på skuespill og såkalt «diving». Mears (60.) som kort var offeret minutter tidligere får samme skjebne tre minutter senere, for en stygg takling, men på Dyer – også hans andre gule.

Med begge lag nede i ti spillere hver, var det fortsatt like mye å spille om, the Clarets jobbet fremover, før scenarioet snudde seg og Swansea stormet mot det lilla- og lyseblå bur. Etter noen bytter og flere mindre forsøk, for ikke å snakke om nervøse tilleggsminutter endte det med en Swansea-seier. Burnley gikk dermed på sesongens første tap.

Burnley: Jensen, Mears, Fox, Carlisle, Bikey, Alexander (Cork 64), Marney (Eagles 73), Elliott, Iwelumo, Paterson (Thompson 67), Wallace.

Innbyttere: Edgar, Cort, Rodriguez, Grant.

Gule kort: Mears 42, Thompson 75, Cork 90
Rødt kort: Mears 60

Swansea: De Vries, Williams, Taylor, Tate, Cotterill (Allen 62), Pratley, Dyer, Dobbie (Kuqi 78), Monk, Sinclair, Gower.

Innbyttere: Orlandi, Cornell, Lopez, Serran, Richards.

Gult kort: Pratley 47, de Vries 66, Taylor 90
Rødt kort: Pratley 57