Uavgjort i London

(C.Palace 0-0 Burnley): Tross dominerende spill og flest sjanser mot hovestadlaget, måtte de lilla- og lyseblå fra Lancashire ta til takke med poengdeling mot Palace i London. Kampen hadde også noen skader som var grunn til bekymring.

Hjemmelagets Kerian Djilali ga hjemmelaget kampens første mulighet allerede etter tre minutter uten å kunne overliste Brian Jensen i målet. Kampen fikk et trist preg i løpet av den første halvtimen, for både Fox og Wallace fikk seg smeller, Fox ble værende på banen, men Wallace måtte byttes ut etter 20 minutter.

Jensen gjorde en god jobb bakerst, mens Eagles skapte problemer fremover. Det ble mye fram og tilbake resten av omgangen fram til dommeren blåste til pause, rett etter at både Mears og Rodriguez kunne ha sendt Burnley i føringen. Etter sidebytte, kom noen bytter og kampen fortsatte hvor den slapp; Eagles raided ene kanten, mens unge Rodriguez tok seg av den andre. Flere gode sjanser ble skapt og Palace kan kun takke en god Seperoni i mål for at det ikke ble både 2-0 og 4-0. Midtveis i omgangen kom flere kort og Palace begynte å komme seg mer i kampen – de skapte noen fine muligheter, men på samme måte som Seperoni var i veien for Burnley, var Jensen i veien for Palace. Tross godt spill og mest ballbesittelse, ble det aldri mer enn poengdeling i London.

Burnley: Jensen, Mears, Fox, Carlisle, Bikey, Marney, Cork, Elliott, Eagles, Iwelumo (Thompson 70), wallace (Rodriguez 21).
Innbyttere: Grant, alexander, Duff, Paterson, Cort

C.Palace: Seperoni, Marrow, Clyne, Davis, McCarthy, Garvan, Dorman (Bennett 62), Cadogan (Zata 45), Danns, Vaughan, Dijlali (Andrew 83).
Innbyttere: Barrett, Price, Bennett, O’Keefe, Counago.

Dommer: James Linington
Tilskuere: 14.451 (1001 Burnley)