Vant forgjeves på KC Stadium

Hull cityBurnley logo stor(Hull 0-1 Burnley): En underholdende kamp på KC Stadium bød på gode sjanser og spennende fotball, men en målløs første omgang. Annen omgang fulgte opp med godt spill og et mål av Danny Ings etter timen ga Clarets-fansen noe å juble over.

Dessverre for Burnley var seieren forgjeves da resultatene rundt gikk Lancashire-laget imot og dermed ble nedrykket et faktum.

Sean Dyches sendte ut det samme mannskapet som i den foregående kampen; «Burnley unchanged», mens Sam Vokes varmet benken. The Clarets startet positivt, men trengte litt tid på å komme seg inn i spillet.

Hjemmelagets Robbie Brady sto bak et tidlig frispark (3′) som gikk over buret til Tom Heaton, samme mann sto bak deres andre frispark seks minutter senere også denne gikk over tverrleggeren.

Det fortsatte med et offensivt hjemmelag som kjempet godt, mens gjestene så stadig mye til ballen. Hull kom til flere halvsjanser fram til halvtimen, men fikk ikke hull på byllen hvor Burnley forsvarte seg godt. Lancashire-laget skapte et par gode muligheter, heller ikke de fikk satt ballen i nettet innen dommeren sendte lagene i garderoben.

Etter sidebytte startet the Clarets best og Ashley Barnes (47′) sto for deres første sjanse med en volley. Sjansene kom på løpende bånd for begge lag i et ping-pong-spill, men verken Huddlestone, Barnes, Arfield eller Brady fikk satt kula i nettet fram til timen.

I det 61.minutt ble the Clarets tildelt hjørnespark forut en mindre skade på en Hull-spiller som brukte litt lang tid på å komme seg av banen. Hjørnesparket ble lagt inn, veggspill som involverte halve Burnley-laget og litt klabb og babb.

Ballen havnet etterhvert hos Danny Ings som fikk ballen perfekt på beinet og satte kula i nettet på volley. Ings’ 10.mål for sesongen ga 1-0 til Burnley i det 63.minutt!

Hull satte inn stor-offensiven og kom til et par muligheter, men møtte på Heaton som storspilte mellom stengene. Frustrerte Hull-spillere jobbet hardt, mens Burnley satt inn flere defensive spillere som skulle dra i land seieren, noe de gjorde.

Seieren ble dessverre forgjeves da lagene rundt vant sine kamper og dermed ble nedrykket tilbake til the Championship sikret for Burnley.

BURNLEY: Heaton, Mee, Shackell, Duff, Trippier, Boyd, Jones, Arfield, Taylor (Ward 76), Ings (Keane 88), Barnes.
Innbyttere: Gilks, Vokes, Kightly, Ulvestad, Jutkiewicz
Gule kort: Shackell 36, Ings 79