Ings om seiersmålet mot Rovers

Blackburn-dödaren, Danny Ings var målløs etter el Lanclassico-seieren og forteller at det var vanskelig å beskrive følelsene.

Det var mange år siden sist Burnley hadde seiret over sine argeste rivaler og da en 34-år lang ventetid var over var det ville jubelscener å se. Kaptein Jason Shackell tok affære og utlignet for Burnley i det 73 minutt etter at Jordan Rhodes hadde sendt Blackburn i føringen midtveis i første omgang, men det var i det 79.minutt at de 4.500 tilreisende kunne slippe jubelen løs og oppleve det flere aldri hadde opplevd etter at Danny Ings sendte the Clarets i føringen. Spissen roste også innbytterne etter at begge sto for målgivende.

– Jeg var målløs i det jeg gikk av banen mot slutten. Det kunne ikke vært noen bedre følelse og adrenalinet strømmet gjennom kroppen, sa Ings. Man kunne se hva det betydde for de 4.500 supporterne som støttet oss fra start til slutt, selv om vi lå under 1-0. Vi måtte gjøre dette for dem, noe som er fantastisk og de må nyte dette øyeblikket – guttene har skrevet historie.

– Ser man på Roscoes (Ross Wallace) ball til Shacks mål så var det en fantastisk og tirrende tversoverpasning. Shakcs mot var fantastisk også og for å være ærlig så var ikke mitt skudd det reneste skuddet og Barnsey ga målgivende. Jeg var der kun for å putte den inn.

– Jeg vil ikke si at jeg drømte om å score 25 mål denne sesongen, men kommer alltid til å jobbe hardt på treningene og score så mange mål jeg kan.

– Vi har en sterk plassering akkurat nå og søndagens kamp er bak oss, nå må vi reise dit (St.Andrews) og gjøre det samme. Det er irrelevant hvor de er på tabellen, det er den samme gruppen spillere som kommer til å angripe oss og vi må være profesjonelle. Nyte øyeblikket, være profesjonelle og gå inn i kampen med et åpent sinn, avsluttet Ings.