Tamt, men viktig poeng

(Middlesbrough 0-0 Burnley): En kamp som var preget av harde dueller og ikke så mange muligheter endte målløst, men ga begge lag ett viktig poeng i sesonginnspurten. Hjemmelaget hadde de største mulighetene, men Burnleys utmerkede forsvar frustrerte Boro.

Fram til kvarteret spilt var det ikke så mye som skjedde på Riverside foruten noen frispark. Kampens første harde duell var mot Stephen Ward (18) som trengte behandling på sidelinjen, men kom seg utpå minutter senere. Fram til halvtimen og egentlig til pause var kampen preget av halvsjanser og skuddforsøk som ble blokkert av begge lags forsvar.

Foto. BurnleyFC.com

Kampen tok seg opp litt etter sidebytte med litt bedre avslutninger; Gestede (48), Downing (51) og Brady (57) skapte gode muligheter før timen.

Da var det Antonio Barragan (58) sin tur til å få behandling etter en hard duell etterfulgt av Ashley Barnes (61) kort tid senere. Jeff Hendrick ble nestemann ut (64) og kampen fortsatte i samme tamme spor.

Det ble flere frispark og mange blokkeringer av det som kunne ha blitt spennende forsøk. I sluttminuttene ble det en gjenforening med Patrick Bamford og Middlesbroughs største forsøk av Daniel Ayala, hvis forsøk ble reddet på streken av Matt Lowton. Joey Barton (87) trengte behandling i sluttminuttene, men det ble ingen mål på Riverside.

Middlesbrough: Valdes, Ayala, Gibson, Barragan, Bernardo (Bamford 82), Leadbitter, Clayton, Forshaw, Stuani (Negredo 58), Downing, Gestede (Traore 68).
Innbyttere: Guzan, Fischer, Fry, De Roon.

Burnley: Heaton, Lowton, Keane, Mee, Ward, Boyd, Hendrick, Barton, Brady, Barnes (Tarkowski 90), Gray (Vokes 62).
Innbyttere: Pope, Flanagan, Westwood, Agyei, Arfield.
Gule kort: Ward, Barnes

Dommer: Martin Atkinson
Tilskuerer: 29,547 (1,848)