Poengdeling i toppkampen

leicester fcBurnley logo stor(Leicester 1-1 Burnley): En strålende fotballoppvisning i Leicester bød på alt en fotballkamp skal inneholde; dramatikk, mål og tøffe dueller.

Mål av Nugent og Ings i hver sin omgang ga et rettferdig resultat i rundens toppkamp i Championship.

Hjemmelaget startet friskt og presset Burnley i åpningskvarteret med flere gode skuddforsøk som krevde til tider kaottisk, men helhjertet forsvar.

The Clarets fikk en fin mulighet til å ta ledelsen like etter ti minutter, men Sam Vokes ble feilaktig blåst for straffe. I det 13.minutt falt Vardy enkelt over en duell med Shackell som fikk dommeren til å peke på krittmerket. David Nugent gjorde som vanlig ingen feil og scoret nok en gang mot Burnley.

Det skal sies at avgjørelsen var meget kontroversiell og antageligvis feildømt. Midtveis i omgangen fikk Nugent enda en ripe i lakken hos gjestene med en ufin takling på Scott Arfield som kvalifiserte til gult, men dommeren rørte ikke lommene.

Burnleys største sjanse som i det 25 minutt når Trippier la inn kula mot feltet og fant Ings som fikk en stuss på kula, men traff stanga og spratt ut. Nugent med sjanse minuttet etter, men Heaton hadde kontroll.

Fra halvtimen fikk Burnley et lite grep om kampen og det ble sporadiske sjanser fra begge og Vardy kom nære 2-0 i det 40.minutt, men sendte kula like til siden for stolpen. Morgan, Ings og Knockaert kom med sine sjanser, men det ble ikke flere mål innen dommeren blåste av til pause.

The Clarets fikk en pangstart på annen omgang når Kieran Trippiers flotte innlegg serverte Danny Ings i feltet som ikke gjorde noen feil fra kort hold og utlignet på King Power Stadium etter minutter! 51 minutter var spilt når en forferdelig ball tilbake blir snappet opp av Vokes som alene med keeper ikke klarer å sende gjestene i føringen.

Det ble skapt flere sjanser i løpet av annen omgang, Vokes, Vardy, Ings og Taylor-Fletcher hadde alle sine sjanser til å ta ledelsen, men til tross for halv- og helhjertede forsøk ble det ingen flere mål på King Power Stadium og dermed kun poengdeling. Resultatet gjenspeilte begge lags form.

Burnley: Heaton, Trippier, Duff, Shackell, Mee, Kightly (Treacy 71), Marney, Jones, Arfield, Ings, Vokes.