Kjedelig tap i London

(West Ham 1-0 Burnley): Det ble skapt nok sjanser av begge lag til å kunne ha dratt i land oppgjøret, istedenfor var det et kontroversielt straffespark eller rettere sagt retur på straffesparket som skilte lagene på Olympic Stadium. Burnley hadde muligheter til å utligne, men hadde ikke fotballgudene på sin side.

Oppgjøret på Olympic Stadium startet med et høyt press av hjemmelaget som ville ha en tidlig ledelse og Andy Caroll fikk det nesten til etter to minutter. Payet (6′) og Lanzini (8′) fulgte opp kort tid senere, men Burnley holdt stand. Det var litt tamt fram til halvtimen der begge lag prøvde seg på noen mindre muligheter, men det ble enten offside eller avverget av motstander før det kom nevneverdig langt.

Reid (27′), Arfield (29′, 31′), Boyd (31′), Obiang (36′), Vokes (37′), Gray (38′), Cresswell (45′), Noble (45+1), Payet (45+2) og Caroll (45+2) prøvde seg alle før hjemmelaget ble tildelt et uhyre billig straffespark. Mark Noble stilte seg foran krittmerket og sendte kula på Tom Heaton som måtte gi retur, men klarte ikke å gjenta prakten på returen og 1-0 til West Ham tre minutter på overtid.

Etter sidebytte prøvde the Clarets å utligne med Sam Vokes (51′) og Ben Mee (56′) uten å lykkes. Det ble mer knuffing, frispark og noen hjørnespark før de store sjansene begynte å komme. Først prøvde Andy Caroll (61′) og like etter sendte Sam Vokes en herlig stikker til Scott Arfield som gjorde alt riktig med ballen, men forsøket ble reddet på streken! Kun øyeblikk senere burde Sam Vokes ha utlignet også, men keeper Randolph reddet mesterlig.

Antonio (63′) og Lanzini (63′) prøvde seg men to harde dueller på Ben Mee gjorde gjeste-fansen bekymret, heldigvis kom forsvareren seg på bena og fortsatte kampen. Scott Arfield prøvde seg på et frispark i det 72.minutt som keeper nok en gang reddet på imponerende vis. Det ble et par muligheter for innbytter Barnes, men angriperen ble gang på gang tatt for offside.

Andre Ayew kunne ha satt spikeren i kista to minutter på overtid, men ble hindret at Tom Heatons ferdigheter. Like etter prøvde Jeff Hendrick seg på et skudd fra kort hold, men det ble med det og the Clarets står fortsatt uten borteseier denne sesongen.

Burnley: Heaton, Lowton, Keane, Mee, Ward, Boyd (Barnes 76), Marney, Hendrick, Arfield (Bamford 90+4), Vokes, Gray.
Innbyttere: Robinson, Flanagan, Kightly, Defour, Tarkowski.
Gule kort: Mee 62, Hendrick 72

West Ham: Randolph, Antonio, Ogbonna, Reid, Cresswell, Obiang, Noble (Nordtveit 89), Kouyate, Lanzini (Ayew 69), Payet, Carroll (Fletcher 82).
Innbyttere: Adrian, Fernandes, Quina, Browne.

Dommer: Bobby Madley
Tilskuere: 56,990