Ga fra seg seieren…

(Watford 3-2 Burnley): Kampen startet friskt med to angrepsvillige lag som begge jaktet mål, men fansen måtte vente helt til slutten av første omgang for å kunne slippe jubelen løs takket være Jay Rodriguez 20. mål denne sesongen. Etter hvilen tok det få minutter før Burnley ledet med to mål, men så slo hjemmelaget tilbake, snudde og vant omsider med 3-2.

Kapteinen ble friskmeldt, Dean Martin fikk som forventet starte, mens Martin Paterson og Danny Ings begge varmet benken. Tidligere Clarets-spiss Chris Iwelumo varmet benken for Watford.

Det startet friskt med flere gode muligheter der begge lag prøvde ut burvokterne, men gjestene ble frustrert takket være en dårlig gressmatte. Edgar og Wallace sto for Burnleys første sjanser, mens Ben Mee jobbet iherdig og viste svært positive ferdigheter på venstrebacken ved å både forsvare godt og med sine offensive løp.

I det omgangen gikk inn i de avgjørende fem minuttene viste Jay Rodriguez magi ved å utnytte Mariappas svake hodestøt, dempe med brystet og sende the Clarets i føringen takket være et fantastisk skudd i det lengste hjørnet. 0-1 i det 41.minutt.

Det skjedde lite fram dommeren blåste av omgangen. Etter sidebytte startet med et bekymringsverdig bytte da Michael Duff ble tatt ut og erstattet med Brian Easton. Det tok fem minutter før the Clarets ble tildelt et hjørnespark som naturligvis ble lagt inn av Wallace; lærkula fløy retning buret og akkurat i det David Edgar skulle til å øke ledelsen, dukket Nosworthys hode opp og sendte ballen i eget nett. 50.minutter spilt og 0-2 til the Clarets.

Samme mann, Nosworthy reduserte fem minutter senere etter å ha utnyttet en skuffende klarering av innbytter Brian Easton. To minutter senere var igjen Nosworthy nære scoring, men takket være Lee Grants kjemperedning ble det kun frustrasjon for hjemmefansen.

Det kommende kvarteret var preget av nervøsitet og et solid Watford som virket å ha god kontroll på Burnley – og på tre minutter sørget Watford for å punktere kampen. 72 minutter var spilt i det Watford ble tildelt innkast som ble tatt kjapt og havnet hos Kalaniklic som sendte kula i det lengste hjørnet og utlignet. Tre minutter senere, 75.minutt var det Deeney som på enkelt vis kunne putte inn 3-2 målet med den enkleste avslutningen fotballen har sett på lenge; dårlig forsvarsspill og enda verre keeperspill.

The Clarets prøvde å svare, men hjemmelaget strammet inn både bakpå og i midten og kunne dermed dra i land en overraskende og skuffende enkel seier.

Watford: Kuszczak, Hodson, Marriapa, Nosworthy, Doyley, Buaben (Kacaniklic 46), Eustace, Hogg, Murray, Garner, Deeney.
Innbyttere: Iwelumo, Bennett, Trotta, Loach.

Burnley: Grant, Trippier, Duff (Easton 46), Edgar, Mee, McCann, Marney, Wallace, Rodriguez, Austin (Paterson 69), McQuoid (Ings 82).
Innbyttere: Bartley, Jensen.
Gule kort: Wallace 83

Dommer: Michael Naylor
Tilskuere: 11,612 (Burnley 980)