Dyche: – Frustrert over avgjørelsene

Manageren var ikke særlig begeistert for dommeren etter å nok en gang måtte lide kontroversielle dømminger, som denne gang sendte dem på sesongens andre tap for de Lancashire-laget.

Clarets-sjefen uttrykte at dommerene var instrumentale i begge Town-målene i annen omgang der Oliver Norwood sendte the Terriers i føringen ikke lenge etter pause, men det var straffesituasjonen der Michael Duff angivelig skulle ha brukt hånda i feltet som skapte frustrasjon. Duff var verken i feltet eller traff ballen med hånda, fikk gult kort og på tampen av kampen enda et og dermed rødt.

Jeg er alltid ærlig med mine meninger og det er rettferdig å si at viikke holdt mål i første omgang, sa sjefen. Huddersfield var det bedre laget, så enkelt er det og det er uvant for oss å komme ut av det med noe som helst. Vi rokerte litt i pausen og vil si at vi startet friskt, men så kom de og tok poengene, det første målet var ikke hjørnespark og det er noe alle kan se. Vi er alle innenfor og de scorer på det hjørnesparket – som vi riktignok kunne ha håndtert bedre.

Så kom straffen som i følge meg ikke var straffe. For det første var Michael var utenfor boksen, som i følge reglementet ikke er straffe og selv om han var på vei mot ballen så var hendene hans inntil kroppen og traff det som ser ut som ribbena. Det er veldig, veldig frustrerende fordi vi fikk akkurat et grep om kampen, men ved 2-0 blir det vanskelig. Jeg spurte dommeren etter kampen, men etter min erfaring så er det svært skjeldent de innrømmer at de tok feil – jeg ville akseptert det fordi alle gjør feil, men vi må også bli bedre. Det vi viste i første omgang er antageligvis det vedte vi har vist siden sesongstarten – det var skjeldent og vi ønsker å holde det slik.

Vi gjorde noen taktiske endringer i pausen fordi vi følte det trengtes å ristes litt. Det hadde effekt og spillerne var utmerkede, ga alt i annen omgangog kunne ha redusert tidlig med Sam – selv om offsiden var marginal. Det var ikke mye om å gjøre og jeg har sett dommere både gi og ta i slike situasjoner, men det skjer – uansett så er straffen, i følge meg, den største frustrasjonen.

Fansen var nok en gansg fantastiske. Vi hadde 3600 som støttet laget som er utrolig og jeg er frustrert på deres vegne fordi vi ble beseiret under omstendigheter som er utenfor vår kontroll. Det var en påminnelse på hvor tøff ligaen er, noe vi visste fra før, men vi er fortsatt der oppe og fortjener plassen vi har så det kommer til å være fokus på å gjøre seg klar og levere igjen på tirsdag, avsluttet Dyche.