Sean Dyche forlenger med Burnley FC!

The Clarets har fått sesongens beste nyhet: manager Sean Dyche forlenger med the Clarets og skriver under en fire- og et halvt års kontrakt! Managerens støtteapparat slår følge. 

Sean Dyche har blitt koblet til flere klubber denne sesongen og Clarets-fansen har vært bekymret, men sjefen gjør det beste fansen kan forvente og skriver under en langtids kontrakt med Lancashire-klubben som binder han til fram til sommeren 2022. 46-åringen som allerede har garantert gratis øl i de fleste puber i Burnley, tar med seg førstelagstrener Tony Loughan og assistent Ian Woan.

– Jeg er ganske ung som manager, lærer fortsatt og forbedres underveis. Av mine personlige grunner mener jeg at dette er det rette stedet å være. Det er et veldig godt miljø som jeg nyter og jeg nyter koblingen med lokalsamfunnet. Jeg mener vi beveger oss fremover som klubb og det er også viktig, men jeg er også klar over utfordringen. 

[pullquote]Av mine personlige grunner mener jeg at dette er det rette stedet å være.[/pullquote]

– Realiteten klubben er i gir meg og staben en god plattform å jobbe med, det er en sunn og ærlig klubb der alle er på samme side og det har jeg stortrivdes med. Når jeg ser rundt om i fotballen er dette vanskelig å finne og det er vanskelig å bygge opp. Vi har bygget og funnet det, antageligvis på et balansert nivå og det er herlig. Det er mye jobb som gjenstår, men jeg er helt klart med på den jobben som skal gjøre, forklarte sjefen.