Vil du vinne ett års medlemskap på Clarets Player?

Burnley FC Norge har den store gleden av å kunne åpne for medlemskap i den norske supporterklubben og for å friste akkurat deg til denne begivenheten, vil det bli en konkurranse der du kan vinne ett års medlemskap av Clarets Player.

Siden dette er i oppstartfasen er ikke medlemsfordelene fullstendig på plass, men her er du fritt fram til å komme med innspill og tips til innhold. Noe det jobbes med er at du som medlem skal kunne bestille produkter fra moderklubbens offisielle Clarets Store, men til noe rabatterte priser gjennom medlemsiden. (25% toll gjør det tross alt litt mindre attraktivt for oss nordmenn å kjøpe f.eks. en trøye eller andre effekter)

Kort om medlemskapet:

Registreringen skjer i fanen «medlemskap» under spillerbildet øverst på siden og kontingenten er satt til 50,- pr år. Et meget moderat beløp sammenlignet med de fleste andre klubbers kontingent i Norge. Redaksjonen har valgt PayPal som betalingsløsning.

Tanken er at tilbudene fra medlemskapet skal være gjennom digital plattform slik at ikke vil sendes ut noe brevpost. Dette er ikke skrevet i stein, så dersom det kommer mange tilbakemeldinger på dette vil det naturligvis vurderes, som igjen vil påvirke kontingenten med tanke på produksjonskostnadene (papir, brev og porto).

Kontingenten er tiltenkt i størst mulig grad å dekke de årlige kostnadene. Etterhvert som medlemsantallet (forhåpentligvis) øker, ønsker redaksjonen å holde konkurranse(r) der premien f.eks. kan være en signert Burnley-trøye signert eller ett års Clarets Player-medlemskap. Redaksjonen er naturligvis åpen for andre forslag.

Og så til det som fikk deg til å lese dette; muligheten til å vinne ett års medlemskap på Clarets Player.

Alle nåværende og nye medlemmer fram til 1.mars 2018 blir med i trekningen av ett års medlemskap på Clarets Player og vinneren blir gratulert i en egen artikkel (med mindre det ikke er ønske om det selvfølgelig). Selve medlemskapet kommer i form av en kode (redeem code) som løper i ett år fra aktivert dato og som vil bli sendt til den e-postadressen du fyller ut ved registrering.