Aaron Lennon signerer for the Clarets!

Etter flere uker med spekulasjoner er det omsider klart: Aaron Lennon blir Burnley-spiller!

30-åringen hentes fra Everton og skriver under en to- og et halvt års kontrakt med the Clarets etter at klubbene ble enige om en overgangssum som kan kategoriseres som et kupp. Den engelske landslagsspilleren kommer til å bære trøye nummer 25 etter å ha tilbrakt tilværelsen i både Everton og Tottenham de siste 14 årene. Vingen har fått variert med spilletid i Everton og ser fram til et nytt kapittel i livet under Sean Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

– Burnley er en klubb jeg ønsket å komme til og kan ikke vente med å sette i gang, jeg ser fram til oppholdet her. Klubben er på vei fremover og forhåpentligvis kan jeg bli en del av den reisen og bidra med mitt. Jeg mener jeg fortsatt har mye å tilby, jeg er bare 30 år og ønsker fortsatt å spille på det høyeste nivået. 

– Det har ikke blitt så mye spilletid det siste året og nå ønsker jeg å spille så mye som mulig. Jeg kan ikke huske å ha hatt en enkel kamp mot Burnley og denne sesongen har de vært utrolige. De fortjener å være her og forhåpentligvis kan jeg bidra laget med det og avslutte en god sesong på best mulig vis. 

– Det laget har gjort så langt er utrolig. Det er 14 kamper igjen og vi skal prøve å fortsette å beholde plassen i den øvre halvdelen, noe som ville vært herlig for klubben. Jeg snakket med Keano et par ganger og han hadde bare gode ting å si om klubben og ønsket meg alt godt. Han er en herlig fyr og en toppspiller som kommer til å gå langt i spillet, avsluttet Lennon.