Frustrert og irritert

Manageren uttrykte frustrasjon og irritasjon etter at hans Clarets-lag tapte med små marginer mot Manchester United, mens Steven Defour insisterer på at vinden snart vil snu. 

Foto: BurnleyFC.com

Anthony Martials fine avslutning i annen omgang var det eneste som skilte lagene på en dag der Burnley fortjente mer enn de fikk og dommer Mike Dean bør få noe av æren for dette. Sjefen innrømmer allikevel at han er veldig fornøyd med laget etter nok en god prestasjon – selv om det ikke ble noen belønning.

– Jeg er frustrert fordi jeg vil vinne og det samme vil spillerne, men vi spiller mot mange topplag om dagen og vi har vært så nære. Det er ikke bare frustrerende, men også irriterende. Vi har hatt skader og karantener og det som heller ikke kan glemmes er kvaliteten på motstanderen. Vi har fortsatt Manchester City som må komme på besøk etter å ha spilt mot Tottenham og Liverpool hjemme og Man U hjemme og borte. 

Foto: BurnleyFC.com

– Legg det hele i en gryte så har det vært små marginer. Vi var en billig avgjørelse unna å slå Manchester United på deres gress og et billig øyeblikk fra å ta poeng mo Liverpool etter å ha kjempet hardt, og så har i denne kampen. Marginene er så små og de scoret et fint mål, men man må se på prestasjonene som helhet og jeg er utrolig fornøyd. Vi har helt klart forbedret oss som lag. Det er umulig å spille slik vi har gjort hele tiden, mot de motstanderne vi har hatt, uten å se hvor langt vi har kommet.

– Det er ikke slik at vi så vidt holder ut i kampene, vi tar kampen til dem og det har jeg vært veldig fornøyd med. Det er fortsatt jobb som må gjøres, men ser man på poengene vi har hatt gjennom hele sesongen og slike prestasjoner som idag, så er det klart at laget beveger seg fremover, både som individer og som enhet. 

Foto: BurnleyFC.com

– Den kvaliteten fotball vi viste idag var utmerket, vi tok imot et topplag og var veldig nære veldig mange ganger idag. Vi har ikke vært på den rette siden av marginene den siste tiden, men med slike prestasjoner så kommer vi til å komme dit, det er sikkert. Vi må fortsette å være modige, spille godt og forhåpentligvis få noen spillere tilbake. Vi håper på et par situasjoner og muligens et par mulige forsterkninger. Vi får vente å se, forklarte Dyche.

Men det var et par ting som frustrerte sjefen litt mer enn andre.

Foto: BurnleyFC.com

– Jeg mener som nevnt at det er små marginer og det var et par ting som var vanskelige å forstå. I begynnelsen av sesongen fikk vi vite reglene, så kommer Jack Cork seg forbi Pogba og man kan se at han holdes i trøya – dommeren gjør ingenting. Så prøver han å dra han ned, dommeren gjør fortsatt ingenting, så pløyer han bort ballen unødvendig og dommeren gjør fortsatt ingenting. 

– Så, senere i kampen får han kort og kunne ha egentlig blitt utvist. Jeg ønsker ikke å se spillere utvist fordi jeg mener noen av de reglene er sprø, så da er det bedre å fortsette å spille. Men er man ikke på rett side av de avgjørelsene i løpet av 90 minutter og det var en del billige avgjørelser som gikk imot oss, så bygger det seg bare opp. Det er frustrerende, avsluttet Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Midtbanespiller Steven Defour strålte på Turf Moor og var en god kandidat til banens spiller mot et stjernespekket United-lag. Belgieren er overbevist om at det hele snart vil snu og the Clarets vil finne tilbake til vinner-sporet.

– Jeg mener helt klart det, det er snakk om små detaljer. Vi må bare fortsette det vi gjør, så vil vi på ett tidspunkt vinne. Det er ikke slik at vi spiller dårlig, man kunne kanskje se at spillerne hadde en liten nedgang i formen, men jeg mener vi spiller bra og marginene i Premier League er veldig små. 

Foto: BurnleyFC.com

– Kanskje vi ville klart det hvis det var i første halvdel av sesongen, men det går ikke helt vår vei om dagen. Ser man på kampen, så fortjente vi uavgjort. Jeg er skuffet fordi vi spilte en veldig god kamp, vi hadde sjanser, men klarte dessverre ikke å score. United har spillere som kan avslutte en kamp med ett angrep og det er det de gjorde.

– Det er de små detaljene som avgjør kamper og vi må bare fortsette med vårt. Vi har spilt godt i det siste, men vi har også spilt mot Tottenham, Liverpool og nå United. De er ikke enkle kamper og man kan tape i disse. Dessverre tapte vi idag, men vi spilte bra og må fortsette med det til vi vinner igjen, avsluttet midtbanespilleren.