Garlick: – Overgangvinduets kontrakt

Burnleys styreformann Mike Garlick mener kapringen av manager Sean Dyches videre tjenester er vesentlig for the Clarets-langtidsplaner. 

Manager Sean Dyche, assistent Ian Wian og førstelagtrener Tony Loughan skrev under idag langtidskontrakter med Burnley som binder dem til Turf Moor fram til sommeren 2022. Styreformannen er sikker på at de nye kontraktene vil sette en stopper for spekulasjonene rundt managerens fremtid etter at hans fem år på Turf Moor har koblet han til det som har vært av ledige managerseter på balløya.

Foto: BurnleyFC.com

– Vi har en herlig sesong så langt og med det kommer det spekulasjoner der andre klubber er interesserte i manageren vår. Vi håper at det vi gjør idag betyr at vi planlegger for fremtiden og det er et stort «hands-off»-skilt her med en fire- og et halvt års kontrakt. 

– Vi håper at dette er overgangvinduets signering eller ihvertfall vinduets forlengelse. Jeg mener det er en avtale som passer manageren, den passer meg som styreformann og styret og mest av alt, klubben. En ting vi hele tiden har ønsket er en stabil klubb og når Sean skriver under idag betyr det at vi kan bygge og planlegge for fremtiden. Jeg mener at hvis man kan gjøre det så har man større sjanse til å oppnå suksess. Og forresten, han har fortjent det, avsluttet styreformann Garlick.