Misfornøyd Laws

Gårsdagens kamp var av den underholdende sorten for tilskuerne, mens Laws var preget av misnøye grunnet the Clarets dårlige forsvarspill.

Etter en tam første omgang, ble andre halvdel mer livlig med hele seks mål hvor the Clarets hadde en to måls-ledelse – og det å gi bort en slik ledelse ergrer sjefen:

Hvor skal jeg begynne? Jeg tror at enhver manager ville sagt at når du leder 2-0 på bortebane og kontrollerer kampen, at du forventer å vinne, poengterer Laws. Å gi bort et mål med en slik gavepakke vi gjorde, da Sheffield United et løft og jeg kunne ikke se noen vei tilbake. Hvis vi ønsker å komme oss gjennom og opp av denne divisjonen, trenger vi å gjøre det bra på bortebane og vinne slike kamper.

Jeg har ikke som mål at laget skal få applaus for underholdende spill, men når du har en to måls-ledelse, skal vi vinne kampen på proffesionelt vis og være organisert. I dag føler jeg vi manglet proffesjonalismen og ledelsen, vi lå så dypt på et tidspunkt at forsvarerne var nesten bak keeperen! Det skuffer meg, spesielt etter alle våre kamper uten baklengsmål. Jeg var veldig misfornøyd i garderoben og spillerne vet det, sier sjefen.

The Clarets har to hjemmekamper kommende uke, førstkommende på tirsdag mot Barnsley, før Reading kommer på besøk til Turf Moor og på hjemmebane er der hvor Burnley har en tendens til å være vriene å beseire. Etter elleve serierunder ligger Lancashire-laget på en 8.plass, et poeng opp til Play-Off-plasseringen.