Alle gode ting er tre i januar

Burnley forsterker troppen med en ny spiss i rekkene. Vincent Kompany tittet nok en gang mot Belgia og K.V.C Westerlo der Lyle Foster har herjet den siste tiden.

I en alder av 22 år har Foster bemerket seg innen fotball etter overgangen fra Orlando Pirates i hjemlandet Sør Afrika. Etter å ha gått gradene gikk turen til Monaco og låneopphold hos Cercle Brugge. Derfra gikk turen til Portugal og Vitoria SC. I 21/22 hentet Westerlo spissen først på lån og gjorde overgangen permanent påfølgende sommer etter å ha prestert åtte mål og tre målgivende.

På det internasjonale plan har spissen representert Sør Afrika fra U17 til U23, og for landslaget har det blitt ni kamper. Turen går nå til England og the Championship etter at klubb og spiller ble enige om en fire- og et halvt års kontrakt.

Jeg er veldig glad for å være her. Jeg er velsignet og takknemlig for muligheten og gleder meg til å kunne starte. Fra øyeblikket jeg hørte om interessen fra Burnley, var hodet og hjertet mitt hos klubben. Jeg er så glad for å være her, det er en drøm, sa Foster.