Chris Eagles forlenger!

Det har lenge vært spekulert om hvorvidt playmakeren kom til å bli eller forlate Turf Moor denne sesongen. Nå er all usikkerhet feid til side, Chris Eagles har signert en ny kontrakt som binder han til klubben i to nye år – til juni 2012.

Eagles var nær en overgang til skotske Rangers tidligere i sommer, men overgangen falt sammen da vingen hadde et lønnskrav skottene ikke kunne innfri. Eagles har lenge ytret ønske om å beholde en av Burnleys bedre spillere og har omsider fått ønsket sitt oppfylt.

Chris har signert en to-års avtale og blir hos oss, poengterer en glad Brian Laws. Dette er strålende nyheter for fansen og for fotballklubben fordi han helt klar har talentet, han tar til seg det vi sier til han, noe han beviste idag (Morecambe-kampen, red.adm) og viste glimt av det han kan produserer resten av sesongen.

Det er godt å vite at han har forpliktet seg til klubben for det skyver til side alle rykter om Celtic eller Rangers, han vil bli i Burnley og det er godt nok for oss. Jeg håper det gir alle et løft, for det viser hvor god harmoni og konkurranse vi har her, avsluttet Laws.

24-årige Eagles ble hentet av Owen Coyle i 2008 for nærmere £1,3m og hadde 12 måneder igjen av sin kontrakt med de lilla- og lyseblå. I løpet av den tiden har vingen opparbeidet seg et playmaker-rykte og fått over 100 kamper på CV’en.